Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 27.05.2014.

10:18

PL: Polimark i Knjaz Miloš u finalu

U nedelju su odigrane polufinalne utakmice petnaestog izdanja poslovne lige a finalisti su ekipe Polimark group i Knjaz Miloš.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa Polimark group je još jednom bila bolja u penal seriji ovoga puta protiv ekipe NIS a.d. 1-1(3-1) dok je Knjaz Miloš bio najbolji kad je to bilo najpotrebnije i savladao GZZ sa 5-3.

Što se tiče prve utakmice strelci u regularnom delu bili si Kecman za Polimark odnosno Elez za Nis dok su u drugom polufinalu ekipe bile raspoloženije za golove pa su strelci za Knjaz Miloš bili Ćatić, Jovanović, Pantić i Mance u dva navrata dok su se u ekipi GZZ u listu strelaca upisali Radojičić i Panić 2x.

Finale je na programu u nedelju a istog dana odigraće se sve utakmice za konačan plasman nakon čega će uslediti svečana ceremonija i dodela pehara za najbolje.

Proteklog vikenda dobili smo i drugog finalistu 18. izdanja LBOK a to je fantasticna ekipa Komercijalne banke koja je u polufinalu savladala favorizovanu Eurobanku rezultatom 2-1.

Nakon lošeg starta sezone čini se da kako je liga odmicala ekipa Komercijalne banke igrala je sve bolje i bolje a dokaz za to je još jedno finale.

Povela je Eurobanka golom Račića a onda je usledio pravi preokret, par nesmotrenih poteza igrača Eurobanke rezultirali su time da čak u dva navrata igraju po 2 minuta sa igračem manje zbog crvenih kartona Matovića i Čolakovića a upravo u tim trenucima meča projektili Đurišića sa pola terena i Jančića iz dosta teške pozicije bili su dovoljni za veliko slavlje igrača Komercijalne banke. Drugi finalista je ekipa Unicredit banke koja je posle penal serije izbacila ekipu Sberbank .

Ove godine finale je na programu u vanrednom terminu sreda 27.05. od 20h .Sve ostale utakmice za konačan plasman na programu su u subotu kada će biti i uručeni pehari i medalje za najbolje ekipe i pojedince.

Utakmice se igraju svakog vikenda na terenima “ Zvezda city oaza” na Adi ciganliji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve