Nova vest
Ekipni sportovi

Subota, 01.02.2014.

23:14

Golčina "Rusa" Lime za prvo mesto

Reprezentacije Rusije i Portugalije odigale se spektakularan meč koji je završen bez pobednika u poslednjem kolu grupe B Evropskog prvenstva u Belgiji.

Izvor:

Autor:

Default images

U prvih 20 minuta nije bilo pogodaka, da bi u nastavku sve prštalo od golova i atraktivnih poteza. Portugalci su poveli preko Rikardinja, ali je izjednačio Abramov nekoliko napada kasnije.

Nikolaj Pereverzev lobom donosi preokret svom timu, ali je Gonkalo pet minuta kasnije ponovo poravnao rezultat. Rezultatska klackalica nastavila se do poslednjih nekoliko minuta, ali je onda na scenu stupio 'Rus' Eder Lima.

Iako su obe ekipe već obezbedile prolaz u četvrtinu finala, pobednik ovog meča prošao bi dalje kao pobednik grupe. Portugalce je pet minuta delilo od tog uspeha, da bi usledio gol šampionata.

Igrao se 36. minut kada je Robinjo potražio Limu u levom uglu, a ovaj fenomenalnim makazicama zakucao loptu u mrežu na zaprepašćenje svih.



U grupi A, Ukrajina i Belgija odigrale su meč bez golova.

Grupna faza završava se u nedelju, kada su na programu mečevi grupe C i grupe D.

EP u futsalu, drugo kolo:
Grupa A:

Rumunija – Belgija 6:1
Rumunija – Ukrajina 1:0
Ukrajina – Belgija 0:0

Tabela:
1. Ukrajina 4 boda
2. Rumunija 3
3. Belgija 1

Grupa B:
Rusija – Holandija 7:1
Holandija – Portugal 0:5
Portugal – Rusija 4:4

Tabela:
1. Rusija 4 boda (+6)
2. Portugal 4 (+5)
3. Holandija 0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve