Nova vest
Ekipni sportovi

Četvrtak, 09.04.2009.

23:03

Pirati izjednačili u seriji

Prvak Srbije u florbolu biće odlučen u poslednjem meču plej ofa. U četvrtoj utakmici finala Pirati su savladali Stari grad sa 2:1 i izjednačili rezultat na 2:2.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Posle obostrano opreznog početka Pirati su došli u vođstvo iz slobodnog udarca pred golom Starog grada. Novaković je izveo loptu do Filipa Petrovića koji je neodbranjivo šutirao. Ubrzo potom, odbrana “crveno-belih” pravi grešku koju je iskoristio Ivanković i matirao nemoćnog golmana Starog grada Vučkovića.

U drugoj trećini Stari grad je uspeo da se vrati u meč pogotkom Rajčića nakon dobre asistencije Marka Petrovića. Ubrzo zatim Rajčić je mogao svojoj ekipi da donese izjednačenje, ali je golman Pirata Zec vrlo dobro reagovao.

U poslednjem periodu igre igrači Starog grada krenuli su odlučnije ka protivničkom golu, stvorili nekoliko dobrih prilika, ali napadači “crveno-belih” nisu bili precizni. Pirati su imali odličnu šansu da i pre kraja reše pitanje pobednika kada se u gužvi pred golom Starog grada dobro snašao Popović, ali je golman Starog grada sjajno regovao rukom i odbio lopticu u polje.

Iako su obe ekipe mogle da postignu golove u trećem delu igre, do kraja su mreže ipak mirovale i Pirati su zasluženo slavili konačnim rezultatom 2:1.

Zanimiljivo je da su obe ekipe imale u dva navrata igrača više zbog dvominutnih isključenja, ali ni Pirati, ni Stari grad nisu uspeli da iskoriste tu prednost.

Fbc Pirates – Fbkl Stari grad 2:1 (2:0, 0:1, 0:0)

Odlučujuća utakmica finalne serije igra se 12. aprila od 17h u Maloj areni SRC BASK kod hipodroma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve