Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 27.11.2020.

18:00

Poginuo dok je branio porodicu

Čuveni NFL igrač Šon Tejlor preminuo je na današnji dan 2007. godine.

Izvor: SN

Autor: SN

Poginuo dok je branio porodicu
Photo by Allen Kee/Getty Images

Šon Tejlor je pokrivao poziciju fri sejfti sa velikim uspehom i posle sjajnih igara za Majami Hurikejnse stigao je u NFL u redove Vašington Redskinsa, sada Futbol Tima.

Tejlor je bio 5. pik prve runde 2004. godine, a za Vašington je igrao samo do 2007. godine, pošto je tog 27. novembra tragično nastradao.

Šon Tejlor je ubijen u Majamiju, dok je štitio svoju porodicu od naoružanih pljačkaša. Njegova kuća je prvobitno bila opljačkana 18. novembra, a pljačkaši su se vratili osam dana kasnije da "dovrše posao".

Šon ih je čuo i pokušao da ih spreči i tom prilikom je upucan nekoliko puta, ali je suprugu i osamnaestomesečnu ćerkicu uspeo da sačuva i one nisu bile povređene, a sutradan, 27. novembra, Šon Tejlor je preminuo.

Imao je samo 24 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve