Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 20.03.2020.

16:14

"Otpušten sam na slobodan dan"

Raning bek Los Anđeles Remsa Tod Gurli dobio je otkaz i postao slobodan igrač, pa je potom potpisao ugovor sa Atlanta Falkonsima.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Tod Gurli je godinama bio glavna zvezda Remsa i važio je za najboljeg raning beka u ligi.

Kada je Tom Brejdi postao najstariji MVP u istoriji NFL-a, konkurenciju je imao u vidu Toda Gurlija i ta trka je bila veoma tesna.

Gurli je u svojoj karijeri bio tri puta Pro Boul igrač, a sada je dobio otkaz i to na slobodan dan, kako je podelio putem svog "Tviter" profila.

Dvadesetpetogodišnji raning bek je otpušten pošto ekipa Remsa nije uspela da mu pronađe novi tim putem trejda uprkos svim naporima, a verovali ili ne pre dve godine Gurli je bio najplaćeniji raning bek u čitavom NFL-u.

Ovim otkazom, Remsi su sebi uštedeli 10.5 miliona dolara, koji su u vidu bonusa trebali da završe na računu Toda Gurlija, prenosi ESPN.

Samo dan kasnije, Tod Gurli je dobio ugovor od Atlanta Falkonsa, koji su pre nekoliko dana otpustili Devontea Frimena, svog raning beka.

Gurli je sa Falkonsima dogovorio jednogodišnju saradnju čiji finansijski detalji za sada nisu objavljeni i ukoliko "kliknu" ovo će biti fantastičan posao za obe strane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve