Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 23.09.2019.

08:24

Veliki preokret Džajantsa, pobede Sejntsa i Remsa

Nedeljni šou NFL lige doneo nam je veliki broj interesantnih utakmica, poput "derbija" u Sijetlu koji su igrali domaći Sihoksi i Nju Orleans Sejntsi.

Izvor: SN

Autor: SN

Veliki preokret Džajantsa, pobede Sejntsa i Remsa
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

Sjajno veče su imali igrači Njujork Džajantsa, koji su uspeli da se vrate u igru posle zaostatka 28:10 na poluvremenu.

Tampa Bej Bakanirsi su igrali sjajno u prvih pola sata fudbala, Majk Evans je imao preko 150 jardi hvatanjem i delovao je nezaustavljivo.

Danijel Džouns je nasledio Ilaja Meninga na mestu startnog kvoterbeka i odmah bacio 336 jardi, a kada se uzme u obzir da Golden Tejt i dalje nema pravo nastupa može se naslutiti da "Džinove" čekaju nešto bolji dani.

Čak je i odbrana Džajantsa bila jako dobra, imala 4 seka, a istakao se fri sejtfti Entoni Betea sa 9 obaranja.

Pomenuti Majk Evans je meč završio sa 190 jardi hvatanjem i 3 tačdaun hvatanja. Njihov lajnbeker Šakil Beret imao je čak 4 seka, a njegov kolega Lavonte Dejvid je sakupio 9 obaranja.

Jedan od najinteresantnijih duela su odigrali Sijetl Sihoksi i Nju Orleans Sejntsi na čuvenom "CenturyLink" stadionu u Sijetlu. Publika je bila na svom standardnom nivou, vrlo bučna i neprijatna po goste, a ni kiša nije mogla da ih omete.

Njihov tim se "muški" borio sa Sejntsima, koji su imali veoma dobro raspoloženog Alvina Kamaru. "Mini Beast Mode" je istrčao 69 jardi i delovao kao igrač kome sjajni defanzivci Sijetla nisu mogli ništa.

Tedi Bridžvoter je tu da zameni povređenog Drua Brisa i zaista je uradio solidan posao. Bacio je 177 jardi i 2 tačdauna, a glavne mete su mu bile upravo Kamara koji je uhvatio 90 jardi i Majkl "Can't guard Mike" Tomas sa 54 uhvaćena jarda.

Na drugoj strani, Rasel Vilson je podsetio na onog starog sebe. Prvi put od 2017. godine je postigao tačdaun trčanjem, a pored toga je bacio čak 406 jardi od čega je 154 uvatio Tajler Loket.

Igra trčanjem nije bila sjajna, pošto je Kris Karson posle jednog odličnog trka izgubio loptu, a Von Bel je odneo u end zonu za tačdaun Nju Orleans Sejntsa.

Remsi su svoj meč sa Braunsima počeli kompletiranim dodavanjima Džereda Gofa za Brendina Kuksa na desnoj strani, ali im je igra trčanjem u potpunosti bila zaustavljena od Klivlendove odbrane.

Čab je s druge strane, počeo meč dobro, Mejfild je pronašao Bekama u dva navrata i domaći tim je dobio "fild gol". U prvom poluvremnu nismo videli tačdaun, a za prvo uzbuđenje postarao se sjajni tandem "Gof - Kap" na startu treće deonice.

Trčanje je ponovo dobro funkcionisalo, otvaralo prostor Mejfildu za dodavanja, pa su posle postignutog tačdauna vodili sa 13:10, sve do početka poslednje četvrtini kada je ponovo tandem Gof-Kap postigao tačdaun, 17:13.

Do kraja smo videli jedino još pogođen šut za tri poena od strane Grega Zurlejna i Remsi su proslavili novu pobedu.

Mejfild je jako retko tražio Odel Bekam Džuniora, on je uhvatio samo 6 lopti što su mnogi videli kao glavni razlog poraza Braunsa u neizvesnoj završnici protiv "El Ej Remsa".

Bafalo Bils – Sinsinati Bengals 21:17
Dalas Kaubojs – Majami Dolfins 31:6
Grin Bej Pekers – Denver Bronkos 27:16
Indijanapolis Kolts – Atlanta Falkons 27:24
Kanzas Siti Čifs – Baltimor Rejvens 33:28
Minesota Vikings – Ouklend Rejders 34:14
Nju Ingland Patriots – Njujork Džets 30:14
Filadelfija Igls – Detroit Lajons 24:27
Arizona Kardinals – Karolina Panters 20:38
Tampa Bej Bakanirs – Njujork Džajants 31:32
Los Anđeles Čardžers – Hjuston Teksans 20:27
San Francisko 49ers – Pitsburg Stilers 24:20
Sijetl Sihoks – Nju Orleans Sejnts 27:33
Klivlend Brauns – Los Anđeles Rems 13:20

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve