Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 12.03.2019.

09:42

Veliko pojačanje za Njujorčane

NFL ekipa Njujork Džetsa dodatno je pojačala svoju odbranu dovođenjem lajnbekera Entonija Bara, a u napadu je stigao hvatač Džejmison Krauder.

Izvor: SN

Autor: SN

Veliko pojačanje za Njujorčane
Photo by Hannah Foslien/Getty Images

Spoljni lajnbeker Entoni Bar, nakon pet sezona provedenih u Minesota Vikinzima promeniće sredinu i zaigrati za Njujork Džetse. Džetsi su pronašli svog "pes rašera" koji je statistički bio jedan od boljih spoljnjih lajnbekera.

Finansijski detalji još uvek nisu otkriveni, kao ni dužina Barovog ugovora, ali se očekuje da njegov doprinos odbrani Džetsa bude momentalan.

Što se tiče ofanzive, Sem Darnold kvoterbek Džetsa, dobio je još jednu opciju u napadu. U pitanju je nekadašnji vajd risiver Vašington Redskinsa, Džejmison Krauder, koji bi trebalo da inkasira 28,5 miliona dolara od čega bi 17 bilo garantovano.

Ovo nije sve što se tiče pojačanja Džetsa, kako prenosi Majkl Rapaport, oni naime ciljaju i mid lajnbekera Baltimor Rejvensa, Si Džej Mozlija, a takođe nisu odustali ni od bivšeg raning beka Pitsburg Stilersa, LeViona Bela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve