Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 14.12.2018.

12:20

NFL: Rivers režirao preokret Čardžersa u poslednjim sekundima

Los Anđeles Čardžersi pobedili su Kanzas Siti Čifse 29:28 u derbiju NFL lige.

Izvor: AK

Autor: AK

NFL: Rivers režirao preokret Čardžersa u poslednjim sekundima

Čardžersi su predvođeni Filipom Riversom preokrenuli u Kanzasu tačdaunom i pretvaranjem za dva poena četiri sekunde pre kraja.

Rivers je meč završio sa 313 jardi uz po dva tačdauna i intersepšna, oba je uhvatio Majk Vilijams koji je imao i jedno TD trčanje, a odličan je bio i Džastin Džekson sa dva TD trčanja.

Upravo su Džekson i Vilijams poentirali u poslednja četiri minuta za veliki trijumf Čardžersa kojim je tim iz L.A. potvrdio kandidaturu za Superboul.

Čifsi su sjajno počeli i poveli 14:0 nakon dva TD pasa Patrika Mahoma, nakon što su Rivers i Vilijans kombinovai prvi put na meču, odgovara Demijen Vilijms i TD trčanjem povećava na 21:7.

Krajem treće četvrtine Majk Vilijams trčanjem vraća Čardžerse na TD zaostatka, Demijen drugim TD vraća Čifse na +14, ali domaćin nije izdržao nalet Riversa u samom finišu.

Tako su se Čardžersi uprkos izostanku povređenog Melvina Gordona izjednačili sa Čifsima na deobi prvog mesta u AFC konferenciji uoči poslednje dve nedelje u kojoj će pasti odluka o tome ko će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Čadžersi narednog vikenda dočekuju Baltimor, dok Čifsi idu na teško gostovanje u Sijetl. U poslednjoj nedelji Čardžersi idu u Denver, dok Čigsi čekaju velikog divizijskog rivala Ouklend.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve