Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 05.10.2018.

08:40

Samo Mening, Farv i on – Tom Brejdi bacio 500. TD u karijeri VIDEO

Nju Ingland Petriotsi lako su savladali Indijanapolis Koltse 38:24, na premijeri pete nedelje NFL sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Samo Mening, Farv i on – Tom Brejdi bacio 500. TD u karijeri VIDEO
Foto: Getty images

Meč u Bostonu obeležio je Tom Brejdi koji je postao tek treći kvorterbek u istoriji lige koji je bacio 500 tačaun pasova u karijeri.

On je ušao u odabrano društvo u kojem su još samo Bret Farv sa 508 i legendarni Pejton Mening sa 539 TD pasova.

Brejdi je meč završio sa tri bačena i jednim istrčanim tačdaunom, 341 jardom i dva presečena pasa, za treću pobedu Petsa.

Jubilarni 500. TD bacio je za Džoša Gordona, koji je nedavno stigao u Nju Ingland iz Klivlenda, a koji je u poslednje tri sezone zbog brojnih suspenzija odigrao samo pet utakmica.

Brejdi je preostala dva TD bacio za Džejmsa Vajta, s kojim je kombinovao deset puta za 77 jardi, te povratniku Džulijanu Edelmanu koga je pronašao sedam puta za 57 jardi.

Sličan učinak u timu Koltsa imao je Endru Lak sa 365 jardi, tri tačdauna, dva za Erika Ebrona, i dva intersepšna.

Ali za razliku od Koltsa koji su bili nemoćni u trčanju, Petsi su po zemlji došli do dva TD, pored Brejdija koji se ušunjao u end-zonu, jedan je istrčao i Soni Mičel, koji je sam osvojio više jardi (98) nego ceo tim Koltsa zajedno (84).

Petsi sada imaju skor 3-2, dok su Koltsi na 1-4. Narednog vikenda Nju Ingland dočekuje Kanzas Siti, dok Indijanapolis gostuje Njujork Džetsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve