Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 06.02.2018.

12:55

Gronkovski razmišlja o penziji posle poraza u SB

Jedan od ključnih igrača Nju Ingland Petriotsa Rob Gronkovski razmišlja o kraju karijere.

Izvor: AK

Autor: AK

Gronkovski razmišlja o penziji posle poraza u SB
Foto: Getty images

Gronkovski je posle poraza u Superboulu od Filadelfija Iglsa (41:33) odlučio da razmisli o svojoj budućnosti.

"Ne znam šta ste čuli, ali definitivno ću razmisliti. Videću u narednih nekoliko nedelja gde sam u svemu ovome", rekao je Gronkovski, "Razgovaraću sa saigračima. Zajedno smo se godinama borili. Sagledaću sezonu samomcima, svi risiveri, raninbekovi, linijaši, svi smo uložili zajednički rad. Videćemo šta dalje".

Gronkovski je postigao dva tačdauna uz 116 jardi u SB, a sa Tomom Brejdijem je kombinovao ukupno 12 TD u plej-ofu protekle sezone, čime su se izjednačili sa legendarnim tandemom San Francisko 49ersa Džoom Montanom i Džerijem Rajsom.

Iako je od dolaska u NFL 2010. godine skoro svake sezone imao problema sa povredama, čak i onim najtežim poput ukrštenih ligamaneta kolena, prepona, povredu pluća, zadnje lože, u 28. godini se smatra jednim od najboljih tajt-endova u istoriji NFL.

Gronkovski ima ugovor sa Petsima za još dve sezone za ukupno 17 miliona dolara, nije izričiti pomenuto reč "penzija", ali s obzirom na stanje svog tela i očekivanu rekonstrukciju u Petsima, možda čak i kraj legendarne ere Brejdi-Beličih, nije nemoguće da stavi tačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve