Nova vest
Ekipni sportovi

Nedelja, 24.12.2017.

09:37

NFL: Rejvensi blizu plej-ofa, "nula" Pekersa

Ekipe Baltimor Rejvensa i Minesota Vajkingsa otvorile su 16. vikend NFL sezone važnim pobedama.

Izvor: AK

Autor: AK

NFL: Rejvensi blizu plej-ofa,
Foto: Getty images

Rejvensi su nadigrali Indijanapolis Koltse 23:16 i zadržali nadu za plasman u plej-of. Sa 9-6 im je potrebna još samo pobeda nad Sinsinatijem sledećeg vikenda za "vajld kard" mesto.

Rejvensi su poentirali u prva dva poseda lopte protiv Kolts (3-12), a onda uz pomoć vetra i kišom natoljenog terena zaustavili rivala u drugom poluvremenu.

Džo Flako je bacio 237 jardi i dva tačdauna, po jedan za Majkla Kampanara i Maksa Vilijamsa, dok je Aleks Kolins istrčao 51 jard. S druge strane, Džejkob Briset je uspeo da baci jedan TD, za Frenka Gora, koji je trčanjem osvojio 68 jardi.

"Vikinzi" su deklasirali velikog rivala Grin Bej Pekerse 16:0 usred Viskonsina. Meč su rešili već u prvom periodu sa 10:0.

Ovom pobedom Vajksi (12-3) su došli na korak od najboljeg skora u konferenciji, ako Karolina ne pobedi Tampa Bej u nedelju, biće prvi u NFC i slobodni prve nedelje plej-ofa.

Vajksi su u Grin Beju postigli smao jedan tačdaun, Kejs Kinam je bacio pas do Stefona Digsa, a preostale poene je doneo Kai Forbat fild-golovima.

S druge strane, nije bilo Arona Rodžersa koji je definitivno završio sezonu, a njegova zamena Bred Handli je imao dva intersepšna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve