Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 28.03.2017.

20:33

Brejdi planira da igra skoro do 50. godine?!

Tom Brejdi navodno nema nameru da se skoro penzioniše, štaviše, želi da igra skoro do 50. godine, kaže vlasnik Nju Ingland Petriotsa Robert Kraft.

Izvor: AK

Autor: AK

Brejdi planira da igra skoro do 50. godine?!
Foto: Getty images

Brejdi je u 39. godini opet bio MVP Superboula koji je osvojio peti put u karijeri koju je celu u Petsima.

Iako je odavno u poznim igračkim godinama, Kraft kaže da ga Brejdi uverava da će igrati još bar 6-7 godina.

"S obzirom kako igra, niko ne bi bio srećniji od mene i naših navijača da i bude tako. Kada razmisliš o tome, bio je jedan igrač koji je bio odličan u 40. godini, Bret Farv u Minesota Vajkingsima. Mislim da je neverovatna neprekidnost Brejdijevog kvaliteta. To je životni stil. Sećam se da je posle našeg prvog Superboula došao na trening samo tri dana posle utakmice. Do danas se nije promenio, osim toga kako se sada hrani", rekao je Kraft.

Osim Brejdija, Kraft bi želeo da još dosta godina u njegovom timu bude i 64-godišnji trener Bil Beličik. Sve do njegove devete decenije.

"Vidite kako dobro funkcionišu Voren Bafet i Rubert Mardok u svojim 80-im, zato ćemo čuvati Bilovo zdravlje", dodao je prvi čovek Petsa.

Brejdi je osvojio 3.554 jarde i bacio 28 tačdauna uz svega dva intersepšna na 12 utakmica u regularnom delu prošle sezone (bio je suspendovan prve četiri nedelje). Na putu do petog SB je skupio još 1.137 jardi uz sedam tačdauna i tri presečene lopte.

Petsi su u Superboulu napravili najveći preokret u istoriji i savladali Atlanta Falkonse 34:28, iako su gubili 28:3 početkom drugog poluvremena.

Brejdi je bacio 466 jardi uz dva TD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve