Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 06.02.2017.

12:01

Čitalac B92.net zamalo pogodio rezultat Superboula

Američki fudbal sve je popularniji u Srbiji, a utakmice poput noćašnjeg Superboula samo pojačavaju interesovanje za ovaj sport.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Čitalac B92.net zamalo pogodio rezultat Superboula
B92.net screenshot

Nju Ingland Petriotsi savladali su Atlanta Falkonse 34:28 posle preokreta nakon 25 poena zaostatka i osvojili peti Superboul u istoriji!

Falkonsi su razbijali Petse, Met Rajan je bacio dva tačdauna za ogromnih 28:3 sredinom trećeg perioda, ali to nije bilo dovoljno.

Brejdi je u poslednjih 15 minuta odigrao meč karijere, s lakoćom je osvajao jarde, maksimalno kažnjavao loše odluke rivala i sa dva TD doneo produžetak, a tamo još lakše stigao do end-zone da bi raninbek Džejms Vajt presudio Falkonsima.

Velikog odjeka ova utakmica imala je i u Srbiji, dok se na sajtu B92.net/sport izdvojio komentator pod imenom „stršljen crni“, koji je zamalo pogodio ishod finala.

On je nekih desetak minuta pre početka prognozirao pobedu Nju Inglanda rezultatom 38:28 i bio zamalo neprecizan. Ipak, verovatno ni on nije očekivao ovakav rasplet na stadionu u Hjustonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve