Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 27.01.2016.

16:29

NFL istražuje optužbe protiv Meninga

NFL liga pokrenula je istragu povodom optužbi da je kvoterbek Denver Bronkosa Pejton Mening koristio hormon rasta (HGH) posle operacije vrata 2011. godine.

Izvor: JT

Autor: JT

NFL istražuje optužbe protiv Meninga
Getty Images

39-godišnji Mening je negirao te optužbe koje je objavila @Al Džazira@ u svom dokumentarcu, na osnovu izjava teksaškog farmaceuta Čarlija Slaja, koji u međuvremenu je povukao svoju izjavu i istakao da je ona snimljena bez njegove dozvole.

Prema tim izvorima, Meningova supruga je dobila nekoliko pošiljki hornoma rasta, koji je zabranjen od strane NFL lige, u njihovoj kući.

U to vreme, Mening se oporavljao od operacije vrata dok je još branio boje Indijanapolis Koltsa.

Očekuje se da NFL neće doneti nikakvu presudu pre Superboula, u kojem se Meningovi Bronkosi 7. februara sastaju sa Karolina Pantersima.

Optužba da bih uradio nešto takvo je smeće i potpuna izmišljotina. To se nikada nije desilo, nikada. Ne mogu da verujem da bi neko tako nešto mogao da objavi. Ko god da je to rekao, izmišlja”, istakao je Mening.

Mening nije igrao 2011. godine zbog niza operacija vrata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve