Nova vest
Ekipni sportovi

Nedelja, 26.04.2015.

22:49

SAAF: Inđija iznenadila Pančevce

Ekipe iz Inđije, Niša i Kragujevca ostvarile su pobede u nekompletnom trećem kolu Sportklub Prve lige Srbije u američkom fudbalu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: saaf.rs

Pobedu kola ostvarili su Inđija Indijansi koji su iznenadili Pantere u Pančevu sa 26:7, za prvi trijumf u sezoni.

Divlji verpovi su pregazili Legionare iz Spremske Mitrovice, bilo je 54:25 u Kragujevcu, a ubedljivi su bili i Imperatori protiv Anđeoskih ratnika iz Čačka, sa 42:12 u Nišu. Derbi kola između velikih rivala Vojvoda i Vukova igraće se 25. maja u Novom Sadu.

Veliko iznenađenje u trećem kolu Sportklub Prve lige Srbije, napravili su Indijansi na gostovanju do ovog kola neporaženim Pančevo Pantersima, savladavši ih uz potpuno kontrolu rezultata.

Iako su do ovo kola bili bez pobede, Indiansi su već u prvoj deonici krenuli vrlo odvažno i energično i iskoristili greške odbrane Pantera.

U duelu sa najstarijom ekipom u Srbiji, Sirmijum Legionarima, kragujevački Divlji veprovi su vrlo efikasnom igrom uspeli da dođu do trijumfa i na taj način se iskupe za poraz u derbiju sa Vukovima u prethodnom kolu. Briljirao je kvoterbek Stefan Stefanović, kao i hvatač Petar Goić.

Organičen sastav sa jedne i fenomenalni Ričar Samjuel sa druge strane bili su nepremostiva prepreka Anđeoskim ratnicima na gostovanju u Nišu. Domaći Imperatori, predvođeni fenomenalnim Amerikancem, koji je poentirao pet puta, došli su do ubedljivog trijumfa, posle kojeg će mnogo lagodnije da nastave prvenstvo jer je opstanak gotovo obezbeđen.

Derbi meč trećeg kola između Novi Sad GAT Dukesa i SBB Vukova iz Beograda odložen je za 25. maj.

Sportklub Prva lige, 3. kolo:
Panters Pančevo – Indijans Inđija 7:26 (7:13, 0:6, 0:7, 0:0)
Niš Imperatori – Anđeoski ratnici Čačak 42:12 (14:6, 8:0, 14:0, 6:6)
Divlji veprovi Kragujevac – Sirmium Legionari Sremska Mitrovica 54:25 (19:0, 13:12, 7:13, 15:0)

Tabela: Vukovi, Vojvode 2-0, Divlji verpovi, Panteri, Imperatori 2-1, Indijansi 1-2, Legionari, Anđeoski ratnici0-3

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve