Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 20.01.2015.

11:43

Prošao na Superboul, pa spasao ženu

Odbrambeni igrač Nju Ingland Petriotsa Vins Vilfork od sportskog heroja postao je pravi heroj posle plasmana svog tima na Superboul.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Screenshot

Vilfork se vraćao kući sa proslave posle trijumfa nad Indijanapolis Koltsima sa 45:7, kada je naišao na saobraćajnu nesreću u Foksborou, u blizini „Džilet stadiona“.

Neoklevajući, Vilvolk, inače težak oko 150 kilograma, odmah je otrčao da izvuče 38-godišnju Meri Elen Bruks iz olupine njenog automobila.

Koliko je Vilvolk skroman možda najbolje govori da saigračima nije ništa rekao šta se desilo do sledećeg dana. Takođe, kada su ga novinari pitali šta se desilo rekao je da je samo video osobu kojoj je bila potrebna pomoć i da je pokušao da pomogne.

Sve što sam čuo me uopšte ne iznenađuje, to je baš nešto što bi ’Vi’ uradio“, rekao je Džulijan Edelman, vajd risiver Petriotsa.

Sa Edelmanom se složio i trener Petriotsa Bil Beličik, a Vilforkove reči to očigledno potvrđuju.

Postoje vrednije stvari u životu od utakmica i svega što postignete. Sve se to videlo protekle noći. Osvojili smo titulu u AFC konferenciji, a onda je osoba bila u opasnosti i rado smo pomogli. Kroz fudbal i život sam naučio da treba samo da ostanete da budete pribrani u određenim situacijama. Samo sam joj rekao da ne panići i da ću je izvući. Da vidim tako nešto milion puta, milion puta bih isto učinio“, rekao je Vilfork.

Američki mediji kasnije su objavili da je do nesreće došlo jer je Bruksova vozila pod dejstvom alkohola, kao i da je podignuta optužnica protiv nje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve