Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 16.12.2014.

11:58

NFL: Sejntsi na čelu divizije

Nju Orleans Sejntsi preuzeli su prvo mesto u Južnoj diviziju NFC konferencije iako dva vikenda pre kraja regularnog dela NFL sezone imaju negativan učinak.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Sejntsi su do važne pobede u borbi za plasman u plej-of stigli trijumfom nad Čikago Bersima 31:15, u poslednjem meču 13. vikenda.

Meč je obeležio kvorterbek Sejntsa Dru Bris koji je bacio 375 jardi uz tri tačdauna u Čikagu, koji je tek u poslednjem periodu ublažio debakl sa dva tačdauna.

Sjajan je bio i Dejvid Hotorn koji je zabeležio tri od sedam sekova Sejntsa. Sejntsi su iskoristili drugi uzastopni poraz Atlante pa sad imaju pobedu više od Falkonsa i drugog konkurenta za titulu u diviziji Karolina Pantersa.

Bris je devetu sezonu u nizu prebacio granicu od 4.000 bačenih jardi, a dva tačdauna je bacio Džošu Hilu, dok je jedan uhvatio Markiz Kolston.

S druge strane, QB Bersa Džej Katler je bacio tri presečena pasa, pa je stigao do 24 intersepšna ove sezone. Imao je i 194 jarde i dva TD kada je meč već bio rešen.

Proteklog vikenda divizije su osvojili još Nju Ingland, Denver i Indijanapolis, dok je bez plej-ofa ostao San Francisko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve