Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 31.10.2014.

12:38

NFL: Bris nosio Sejntse

Nju Orleand Sejntsi pobedili su Karolina Panterse sa 28:10 u prvom meču devete nedelje NFL lige i tako preuzeli prvo mesto u konferenciji NFC jug.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Predvođeni Druom Brisom, Sejntsi su došli do četvrte pobede ove sezone i tako prekinuli niz od sedam poraza na gostujućem terenu, koji je trajao još od prošlog novembra.

Na putu do trijumfa, Sentsi su prešli 375 jardi, Bris je imao 24 uspešna pasa od 34 za 297 jadri, dok je Mark Ingram imao 100 pređenih jardi u dva tačdauna.

Bris je imao problematičan start utakmice, ali je ušao u ritam u drugoj četvrtini, što je rezultiralo sa četiri tačdauna iz pet poseda.

Odbrana Sejntsa je takođe odradila odličan posao, sekovala je Kema Njutona četiri puta i iznudila dve izgubljene lopte. Njuton je tokom utakmice sakupio samo 151 jardu u dodavanjima.

Ostale utakmice devete nedelje igraju se u nedelju i ponedeljak, a derbi se igra u Bostonu, gde Nju Ingland Petriotsi dočekuju Denver Bronkose u novom okršaju Toma Brejdija i Pejtona Meninga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve