Nova vest
Ekipni sportovi

Nedelja, 19.10.2014.

18:14

Srbija ostavila Švajcarsku na nuli

Reprezentacija Srbije u američkom fudbalu savladala je u prijateljskoj utakmici u Vinterturu domaću selekciju Švajcarske sa 17:0 (3:0, 7:0, 7:0, 0:0).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Miloš Janković je postigao jedan tačdaun vrativši fambl za 23 jarde, a drugi Marko Baković trčanjem od 14 jardi. Sve je počelo fild-golom Darka Klasna sa 20 jardi.

Ubedljivom pobedom srpski tim sjajno je započeo ciklus priprema za kvalifikacije za EP 2016. godine, a stručni štab iskoristio je priliku da pruži šansu velikom broju igrača, i brojnim debitanatima.

Srpskim reprezentativcima nije se ostvarila prvobitna želja da prijateljsku utakmicu odigraju pred domaćom publikom, ali su i u Vinterturu imali podršku gotovo stotinak navijača, koji su na meč došli iz okolnih mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve