Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 21.09.2012.

09:58

NFL. Džajantsi deklasirali Pantere

Njujork Džajansti lako su savladali ekipu Karolina Panterse sa ubedljivih 36:7 u prvom meču trećeg vikenda NFL-a.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predvođen odličnim Ilajem Meningom, Džajantsi su od samog početka preuzeli potpunu kontrolu igre i sa po 10 poena u prve dve četvrtine razbili rivala.

Mening je u novoj pobedi bacio 288 jardi (27/35 tačnih pasova) i tačdaun, dok je raninbek Andre Braun zabeležio rekord karijere, sa 113 jardi i dva tačdauna. Jedini TD pasom uhvatio je Martelus Benet uz 73 jarde, dok je Ramzes Barden skupio 138 jardi.

Sa druge strane, očajan je bio Kem Njuton sa 232 jarde i tri intersepšna, mada je istrčao jedan TD. Deanđelo Vilijams je istrčao 50 jardi, a Greg Olsen uhvatio 98.

Aktuelni šampion igrao je bez trojice startera, ali već je posle dva dela igre bilo jasno ko će odneti pobedu. Džajantsi sada imaju skor 2-1, dok su Panteri na 1-2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

4 d

U fokusu

Vidi sve