Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 22.02.2016.

20:00

Pišite za B92 Sport: Pošaljite nam svoju "derbi priču"

Specijal posvećen 150. večitom derbiju uveliko je počeo, a sportska redakcija B92 želi da čuje i kako vi doživljavate mečeve Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Pišite za B92 Sport: Pošaljite nam svoju
Starsport

Kao navijači sigurno ste već stvorili mnogo uspomena sa večitih derbija, i lepih i ružnih, a mi vas pozivamo da nam ispričate svoju najzanimljiviju priču – najdraži derbi, najtužniji derbi, šta vam se događalo pre ili posle utakmice, nešto najluđe što ste uradili zbog derbija...

Sportska redakcija B92 najbolje od vaših tekstova objaviće na sajtu, a vi nam svoje tekstove šaljite na adresu sport@b92.net, uz 'subject' DERBI - PRICA

I mi smo derbi posmatrali iz ličnog ugla – jedan od nas obrazlaže zašto ne navija ni za Partizan ni za Zvezdu, drugi slikovito objašnjava kako izgledaju dani i nedelje pre i posle derbija, a u narednim danima čitaćete još takvih tekstova.

Slične priče želimo da čujemo i od vas kako bismo zajedno napravili najlepšu moguću uvertiru za 150. okršaj Partizana i Crvene zvezde.

Dakle, ko želi da bude autor na B92 Sport i da podeli svoju “derbi priču“, neka nam piše na sport@b92.net, uz 'subject' DERBI - PRICA.

*Takođe, budite uz nas na društvenim mrežama, sve što želite podelite uz hešteg #MojDerbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve