Neredi u Skoplju

Izvor: IL

Sreda, 15.11.2006.

21:15

Default images

Nekoliko policajaca je u Skoplju povredjeno, a nekoliko navijača uhapšeno tokom napada navijača fudbalske reprezentacije Rusije na policiju tokom kvalifikacione utakmice za EP sa Makedonijom.

Navijači Rusije bacali su kamenice i druge predmete na policiju i tako izazvali sukob na stadion. Pristalice gostujućeg tima istakle su transparent na kojem je na srpskom pisalo "Kosovo je srpska zemlja". Posle utakmice navijači su ponovo napali policiju koja je tada intervenisala.

Beti je u MUP-u Makedonije rečeno da je u toku pregled snimka incidenta i da će u četvrtak biti objavljeno zvanično saopštenje. Utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine završena je pobedom Rusije 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: