Petković: "Vidimo se u finalu SP!"

Izvor: B92

Četvrtak, 08.09.2005.

02:55

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Aragones i dalje veruje da bi njegov tim mogao da osvoji prvo mesto u sedmoj kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, uprkos nerešenom rezultatu na svom terenu sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore.

"Sada treba da dobijemo dve utakmice i sačekamoda vidimo šta će učiniti Srbija i Crna Gora", rekao je Aragones na konferenciji za novinare na stadionu Visente Kalderon.

"Njima predstoje dve nezgodne utakmice i ja mislim da, ukoliko mi dobijemo svoje dve, imamo dobre šanse da završimo na prvom mestu u grupi", rekao je Aragones.

Srbiji i Crnoj Gori, koja je skupila 16 bodova, predstoje utakmice protiv Bosne i Hercegovine i Litvanije, dok Španija sa 14 bodova očekuje susrete sa Belgijom i San Marinom.
Reuters
Aragones je ocenio da se u utakmici odigranoj u sredu preokret dogodio zbog "greške", odnosno zato što Španija u odsudnom trenutku nije uspela da otkloni opasnost od svog gola.

"Sve u svemu, bili smo bolji, ali nismo znali da iskoristimo svoju dominaciju. Pored jednog gola, koji je bio isključivo naša greška, oni su stvoril samo jednu čistu šansu, dok smo ih mi imali nekoliko", rekao je trener španske reprezentacije.

Selektor Srbije i Crne Gore Ilija Petković je na konferenciji izrazio zadovoljstvo borbenošću svojih igrača i izrazio uverenje da će rezultat iz Madrida obezbediti SCG prvo mesto u grupi.

"Obe strane su iskazale veliku želju da pobede, ali nažalost nijedna nije bila u stanju da to postigne. Nadam se da ćemo ipak imati priliku da se sretnemo sa Španijom u finalu Svetskog prvenstva", rekao je Petković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: