Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.07.2014.

10:15

Maradona: Volim Lea, ali sramota

Legenda svetskog fudbala Dijego Maradona rekao je da Lionel Mesi nije zaslužio nagradu za najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Brazilu.

Izvor:

Autor:

Default images

"Mesi? Ja bih mu dao raj da je to moguće. Volim ga, ali je neumesno da neko osvoji nešto što je osvojio samo zbog nekog marketinškog plana", rekao je Maradona.

Kapiten Gaučosa proglašen je za najboljeg igrača Mundijala, iako je reprezentacija Argentine izgubila u finalu posle produžetaka od Nemačke (1:0).

"Žao mi je svoje zemlje. Gol Marija Gecea zaista boli. Postoji ogromna tuga u mom srcu što smo izgubili u finalu. Kada se sve spoji, mislim da je Argentina zaslužila bar penale. Pobeda Nemačke je rezultat nesporazuma u našoj odbrani", rekao je 'El Pibe'.

On je, takođe, kritikovao selektora Alehandra Sabelju, jer je na poluvremenu zamenio Ezekjela Lavecija i uveo Serhija Aguera.

"Ne razumem izmenu Lavecija. On je bio fenomenalan na krilu, odličan u napadu. Aguero nije imao isti uticaj, ovo nije bio njegov turnir, totalno je van forme. S druge strane, kada izvodite Peresa, i uvodite Gaga, jasno je da idete na nerešen rezultat. ", naveo je legendarni 'El Pibe'. "To su činjenice, kao što je činjenica da je Lev uvođenjem Gecea rešio meč".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve