Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.07.2014.

02:50

Navas: Ispali smo bez poraza

Golman Kostarike Kejlor Navas rekao je posle poraza od Holadnije, i ispadanja sa Mundijala, da njegova selekcija napušta Brazil uzdignute glave i bez poraza.

Izvor:

Autor:

Default images

"Ovaj Svetski kup je bio ogromno i fenomenalno iskustvo za mene, a mi ga kao ekipa napuštamo uzdihnutih glava. Svi su uradili odličan posao, ostavili smo dušu na terenu. NIko ne voli da gubi i sigurno da nam je teško, ali sve je to sport moramo dalje. Ostaje nam to da nismo poraženi nijednom, jer poraz posle penala – nije poraz", rekao je Navas.

Sjajni golman Levante je Mundijal završio sa neverovatnih 20 obdranjenih šuteva, a jedina dva igrača koja su uspela da ga savladaju iz igre igre bili su Edinson Kavani i Sokratis Papastatopulos. Urugvajac ga je savladao sa bele tačke, dok je Grk bio precizan u meču osmine finala.

Tikosi su napravili najveći uspeh u istoriji svoje zemlje plasmanom među osam najboljih ekipa planete, gde ih je zaustavila selekcija Holandije – tek posle penala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve