Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.07.2014.

18:20

Armero: Ko kaže da je Brazil slab?

Levi bek reprezentacije Kolumbije Pablo Armero nije saglasan sa ocenom da Brazil u dosadašnjem toku Mundijala ne igra dobro.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Ako mene pitate, Brazil nije slab. Svi timovi žele da prođu dalje i to pokazuju na terenu, morate da budese svesni da je i Čile odličan tim sa sjajnim igračima“, izjavio je Armero.

Brazil je na penale eliminisao Čile u osmini finala, a Kolumbija golovima Hamesa Rodrigesa dobila Urugvaj 2:0. Kao najveću opasnost Armero ističe Nejmara, koji jeste rovit, ali očekuje se da zaigra u četvrtfinalu.

“Ako želimo da zaustavimo Nejmara, onda ceo tim treba da pomogne igračima koji će ga čuvati. Moramo da se držimo zajedno i da ne gubimo koncentraciju. Mi smo kompaktan tim i znamo da možemo da ostvarimo rezultat kada se borimo jedni za druge“, izjavio je fudbaler Vest Hema.

Armero je optimista pred prvo četvrtfinale za Kolumbiju u istoriji svetskih prvenstava.

“Radimo vredno kako bismo prošli što dalje. Znali smo od prvog meča da neće biti lako i naš pristup je da razmišljamo samo o sledećoj utakmici. Nismo došli ovde da uživamo, već da probamo da odemo što je dalje moguće“, zaključio je Armero.

Utakmica između Brazila i Kolumbije na programu je u petak od 22 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve