Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.06.2014.

03:30

Santos: Čestitam Kostariki, imala je više sreće

Selektor Grčke Fernando Santos rekao je posle poraza od Kostarike da je Kostarika bila tim kojoj se sreća ovoga puta osmehnula

Izvor:

Autor:

Default images

"Ne volim da pričam o faktoru sreće, jer je to nešto na šta ne možete da utičete. Oni su bili ti koji su ovoga puta imali više sreće, i ja im čestitam na tome. Bili su bolji u uvodnih 15 minuta, ali smo mi uspeli da se vratimo. Morali smo da igramo rizičnije, što nam je na kraju i donelo produžetke, ali ne i trijumf", rekao je razočarani Santos.

Grčka nije uspela da se domogne četvrine finala Mundijala, iako je sat vremena imala igrača više, jer je Kostarika slavila posle boljeg izvođenja penala.

"Dali smo sve od sebe, ali nažalost nismo uspeli da stignemo do preokreta u dodatnih pola sata. Kejlor Navas je bio briljantan, da nije bilo njega... Sigurno bi se drugačije završilo", odao je Santos počast golmanu rivala, igraču utakmice.

Selektor Grčke isključen je zbog sukoba sa arbitrima, pa je penal seriju posmatrao sa tribina Arene Parambuko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve