Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.06.2014.

03:15

Heroj Navas: Velika pobeda za naš narod

Junak plasaman Kostarike u četvrtfinale Mundijala, golman Kejlor Navas rekao je da njegov tim piše istoriju, istakavši da se ne seća odlučujućeg penala.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Srećan sam i zahvalan Bogu zbog ovoga što sada osećam. Ovo je bila velika pobeda za nas, ali i celu zemlju. Nije bilo lako, bilo je trenutaka kada smo mi kontrolisali igru, ali su i oni uzvraćali. Nismo se predali ni sa igračem manje na terenu. Stvaramo istoriju i želimo da ostanemo u srcima naših zemljaka zauvek", rekao je vrlo emotivni Navas.

Golman Levantea zaustavio je šut Teofanisa Gekasa u četvrtoj seriji penala, da bi Umanja doneo neopisivu radost Tikosima, pa će se Kostarikanci za polufinale boriti sa Holandijom.

"Ne mogu da se setim šta mi je prolazilo kroz glavu dok je trajala serija penala. Sve što sam uradio bila je refleksna reakcija (fenomenalna parada), a lopta nije ušla. To je najbitnije. Možete vežbati penale, proučavati način na koji protivnici šutiraju, ali moram odati počast svojim saigračima. Šutirali su bez greške", zaključio je Kejlor Navas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve