Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.06.2014.

02:55

Mediji sele Rodrigesa u Barsu i Real

Reprezentativac Kolumbije Džejms Rodriges prva je zvezda Mundijala u Brazilu, a ponovo je briljirao u meču sa Urugvajem postigavši dva gola.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Pogocima upravo Rodrigesa Kolumbijci su pobedili Urugvaj sa 2:0 i po prvi put u istoriji se plasirali u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Dvostruki strelac osamio se tako na vrhu liste strelaca sa pet postignutih golova, ispred Nejmara, Mesija i Milera koji su postigli po četiri.

Prvi gol fudbalera Monaka bio je posebno impresivan, kada je sa više od 20 metara pogodio iz voleja, posle prijema lopte na grudi.

Odmah po završetku meča krenule su priče da bi Rodrigesa posle Svetskog prvenstva mogao da kupi neki veći klub, a svetski mediji prenose da bi zainteresovani mogli da budu španski giganti Real Madrid i Barselona.

Mediji navode da ni katalonski, ni madridski klub ne bi trebalo da propuste kupovinu Rodrigesa, a 22-godišnji fudbaler samo je zaintrigirao javnost rekavši da bi voleo da zaigra u Primeri.

“Voleo bih da igram u Španiji. Bio bi san igrati tamo, to je najbolja liga na svetu”, rekao je Rodriges posle meča sa Urugvajem.

Džejms je prošlog leta iz Porta stigao u Monako za 45 miliona evra, zajedno sa saigračem Radamelom Falkaom, koji zbog povrede kolena propušta prvenstvo sveta u Brazilu.

On je u sezoni za nama postigao devet pogodaka na 34 utakmice i pomogao 'kneževima' da stignu do drugog mesta i plasmana u Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve