Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.06.2014.

01:37

Pekerman: Prvo poluvreme odlučilo

Selektor Kolumbije Hose Pekerman rekao je da je napravio neke izmene koje su njegovom timu donele plasman u četvrtfinale SP, prvi u istoriji zemlje.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Pogocima Džejmsa Rodrigesa Kolumbijci su pobedili Urugvaj sa 2:0 i po prvi put u istoriji se plasirali u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

“Napravili smo neke promene jer smo znali koliko je protivnik jak. Veoma je važno znati sve o protivniku. Ovo je bio meč visokog nivoa tehnike, a mi smo rasli kako je on odmicao”, rekao je Pekerman.

On je dodao da je odlično prvo poluvreme odredilo pobednika.

“Glavni razlog za ovu pobedu je prvo poluvreme, u kom smo bili vrlo organizovani i uspeli da povedemo. Sjajno je imati igrača kakav je Džejms Rodriges, a njegovo samopouzdanje je bilo veoma visoko posle prethodnih utakmica”, dodao je Tabares.

Rodriges je izjavio posle meča das u njegovi saigrači najzaslužniji za uspeh i da mu je san bio da postigne gol na Marakani.

Kolumbija će u istorijskom četvrtfinalu igrati protiv domaćina Brazila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve