Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.06.2014.

21:20

Apija: Nemam nameru da odem

Selektor Gane Kvesi Apija rekao je da nema nameru da se povuče sa tog mesta posle eliminacije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Brazilu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Gana je izgubila od Portugala sa 2:1 u poslednjem kolu Mundijala i tako završila na poslednjem mestu u Grupi G sa jednim osvojenim bodom.

„Moj ugovor još nije istekao. Mnogi igrači iz ovog tima su još mladi, počeli smo da gradimo tim pre dve godine i želim da napravim tim za budućnost“, rekao je Apija.

Učešće Gane na Mundijalu u Brazilu obeležio je i sukob unutar tima, pošto je Apija dan uoči poslednje utakmice iz reprezentacije oterao Kevin-Prinsa Boatenga i Salija Muntarija.

Odluka da ih pošaljem kući je bila disciplinska. Na ovom nivou morate gledati tim, ne pojedince. Ako dobro rade ponovo će biti pozvani u reprezentaciju. Nijedan trener ne želi da se nadje u ovakvoj situaciji, svaki trener želi da se fokusira na utakmice“, objasnio je Apija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve