Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.06.2014.

00:50

Dominges: Igrali protiv 'monstruma'

Golman Ekvadora Aleksander Dominges izjavio je da je njegov tim uradio sve kako bi se plasirao u osminu finala Svetskog prvenstva.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Ekvador je u Rio de Žaneiru odigrao bez golova sa Francuskom, ali je zbog pobede Švajcarske nad Hondurasom ostao na trećem mestu grupe E.

Dominges je bio ubedljivo najbolji pojedinac meča, odbranivši sve udarce napadača Francuske.

„Znali smo da ćemo igrati protiv snažnog protivnika. Znali smo da u svojim redovima imaju vrhunske igrače, ali prilika da se takmičite protiv takvih 'monstruma' motiviše vas još više“, rekao je Dominges.

On je dodao da je njegov tim išao na pobedu.

„Stvarno smo išli na tri boda jer smo znali da su nam potrebni kako bismo se kvalifikvali u osminu finala. Ali, zakomplikovalo se jer je jedan od mijih saigrača isključen. Analiziraćemo sve na najbolji mogući način i pokušati da iz ovoga izvučemo iskustvo za sve što dolazi. Znamo da imamo dobar tim, odlično tehnički potkovan i nadam se da će nam to koristiti“, dodao je Dominges.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve