Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.06.2014.

01:55

Ponosni Samaras: Mi smo tim – to je to

Strelac pobedničkog gola za Grčku Jorgos Samaras rekao je da je ponosan na svoju reprezentaciju posle trijumfa i plasmana u osminu finala Mundijala.

Izvor:

Autor:

Default images

"Ovo mi mnogo znači, mnogo znači nama... Imali smo energiju. Zaista smo se nadali da ćemo moći da usrećimo naš narod kod kuće. Mi smo tim, to je to", rekao je Samaras.

Grčka je golom iz penala u trećem minutu sudijske nadoknade vremena pobedila Obalu Slonovače sa 2:1 i tako se u direktnom duelu za plasman iz grupe C plasirala u narednu rundu Mundijala.

"Dali smo od sebe sve što smo imali, zaista smo ponosni na ono što smo postigli. Ponosan sam na tim i nadam se da smo ovim uspehom izmamili osmehe ljudi u Grčkoj", naveo je Samaras.

Prema njegovoj oceni, Grčka je zasluženo prošla u osminu finala.

"Mislim da smo kontrolisali utakmicu većim delom, poveli smo, imali nekoliko prečki... Pokušali smo da pobedimo u poslednjih 15-ak minuta, išli smo na sve ili ništa, jer smo znali da moramo u sledeću rundu", poručio je Samaras.

Grčka će u osmini finala igrati protiv Kostarike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve