Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.06.2014.

23:18

Lugano: Suares nije ugrizao Kjelinija

Kapiten Urugvaja Dijego Lugano rekao je da nije video da je Luis Suares ugrizao Đorđa Kjelinija jer se tako nešto "nije dogodilo".

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Vi ste to videli, zaista? Moraćete da mi pokažete jer ja ništa nisam video. Da li ste to videli danas ili ste videli šta se desilo neke druge godine. Niste mogli da vidite danas jer se ništa nije dogodilo", preneli su britanski mediji Luganove reči.

Suares je na susretu protiv Italije na Svetskom prvenstvu u Brazilu ugrizao Kjelinija u drugom poluvremenu, ali ga sudija Marko Rodriges nije sankcionisao zbog toga.

"Najgore od svega je Kjelinijev stav. On je veliki igrač sa ogromnim statusom. Kada sportista napušta teren, plače i žali se na rivala, to nije italijanski stil. Kao čovek me je totalno razočarao", istakao je Dijego Lugano.

Kjelini je posle susreta rekao da je Suares "podlac" i da je sramna odluka arbitra da ga ne isključi zbog tog incidenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve