Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.06.2014.

20:09

Nova sramota i ugriz Suaresa!

Najbolji igrač Urugvaja Luis Suares napravio je još jedan sraman potez, ovoga puta na utakmici Svetskog prvenstva sa Italijom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Suares je tokom jednog duela u drugom poluvremenu ugrizao Đorđa Kjelinija za rame, ali se izvukao bez ikakve kazne.

Meksički sudija Marko Rodriges propustio je da sankcioniše Urugvajca i pokaže mu crveni karton i može se reći da je baš zbog njega Italija izgubila minimalnim rezultatom, jer je pre toga isključio Markizija.

Suaresu ovo nije prvi put da grize protivnike kad je nemoćan, a do sada je to uradio po jednom dok je igrao za Ajaks i Liverpul.

U prošlosezonskom derbiju sa Čelsijem on je fizički nasrnuo na srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića i zbog toga je bio suspendovan 10 mečeva. Kaznu od tri meča manje dobio je za istu stvar u Ajaksu.

„On je potreban FIFA. Zbog nekog razloga nemaju hrabrosti da ga suspenduju iz fudbala. Suares je podlac i izvlači se, jer FIFA želi da njene zvezde igraju na Svetskom prvenstvu. Voleo bih da vidim da li će imati hrabrosti da iskoriste video dokaze protiv njega“, rekao je Kjelini posle meča.

On nije želeo da nastavi sa prozivkama, pa je tako direktno napao sudiju Marka Rodrigesa

"Bila je smešna odluka sudije da ne isključi Suaresa, sve je video, a ništa nije učinio. To je apsolutno sramno", dodao je Kjelini..

Osim po ujedanju, Suares je poznat i po drugim ispadima, pa je tako bio suspendovan jer je vređao Patrisa Evru na rasnoj osnovi.

.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve