Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.06.2014.

21:51

Azar: Loša igra, drago mi je zbog Origija

Reprezentativac Belgije Eden Azar i pored pobede nije bio zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa igrala u meču protiv Rusije.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Belgija je kasnim pogotkom Origija savladala Rusiju sa 1:0 i plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva u Brazilu.

„Nema mnogo toga da se nauči iz ovog meča. Nije bila dobra utakmica, osim poslednjih 10 minuta. Nije bilo lako na veoma suvom terenu, nije bilo mnogo kretanja što je sve zakomplikovalo. Najvažnije je da smo pobedili i kvalifikovali se u osminu finala“, rekao je Azar.

Fudbaler Čelsija asistirao je Origiju koji je postigao jedini pogodak na meču.

„To je dobro za Origija, njegovi kvaliteti su poznati. Nažalost po Lukakua, igrao je dva puta, ali nije dobijao mnogo lopti. Rekao sam mu posle meča da samo nastavi kao do sada. Divok je postigao odlučujući gol jer su defanzivci Rusije bili pomalo umorni, tako da, iako nije dobijao mnogo lopti, Lukaku je odradio odličan posao. Ponovo, klupa je bila ta koja je odlučila, to smo videli danas“, dodao je najbolji igrač Belgije.

On ipak nije bio zadovoljan zbog loše igre svoje ekipe.

„Bili bismo srećniji da smo odigrali dobro, ali to nije slučaj. Ne treba da se obaziremo već da nastavimo dalje, moramo dobro da treniramo i pokušamo da damo sve od sebe na utakmicama. Umoran sam jer sam igrao dva puta po 90 minuta, komplikovano je. Ali, sada imamo vremena da se odmorimo. Videćemo da li ću početi poslednju utakmicu, ali tu su i rezervisti koji rade odličan posao“, zaključio je Azar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve