Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.06.2014.

10:48

Novak: Svim srcem uz komšije i Grke

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da, uprkos tome što se sprema za početak Vimbldona, stiže da prati Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Novak je istakao da mu je krivo što se Srbija nije plasirala na Mundijal u Brazilu, a da u odsustvu ’orlova’ navija za naše susede i Grke.

Svi prate dešavanja u Brazilu, pa i ja gledam mečeve. Kada god nađem vremena zajedno sa svojim timom i prijateljima uživam u dobrom fudbalu. Nažalost, Srbija ovog puta ne učestvuje na Svetskom prvenstvu, ali tu je par ekipa za koje navijam“, rekao je Đoković.

Pored BiH i Hrvatske, Đoković je istakao da je svim srcem i uz Grčku, kao i da ga je oduševila ekipa Kostarike.

To su komšijske zemlje, pa ih bodrim. Nadam se da će barem neko od njih proći grupnu fazu“, rekao je Đoković, „Tim Kostarike za mene predstavlja iznenađenje. Pozitivan utisak nose i sve južnoameričke ekipe. Pretpostavljam da je to delom i zbog toga što su naviknuti na klimu i vremenske uslove. Govorim sve ovo kao da se razumem u fudbal“.

Takmičenje na Vimbldonu počinje u ponedeljak, a i ove godine ćete moći da ga pratite na televiziji B92 i na našem specijalu posvećenom trećem Gren slemu sezone.

Đokovića na startu, već prvog dana, očekuje susret sa Andrejem Golubjevim iz Kazahstana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve