Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.06.2014.

10:33

Keiroš: Kako će Mažić da spava?

Selektor Irana Karloš Keiroš rekao je da je srpski arbitar Milorad Mažić oštetio njegovu ekipu kada nije dosudio penal na utakmici sa Argentinom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Argentina je u duelu dve reprezentacija pobedila golom Lionela Mesija u sudijskoj nadoknadi i plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva u Brazilu.

Kako će taj momak moći da spava večeras, ili do kraja života? Uz sve poštovanje, voleo bih da dobijem priliku da razgovaram jedan na jedan sa njim. Zašto nam je to učinio?“, pitao je Keiroš, u izjavi novinarima posle utakmice u Belo Horizonteu.

Keiroš je kritikovao Mažića jer misli da srpski arbitar nije dosudio penal kada je Pablo Sabaleta srušio Aškana Dežagaha u drugom poluvremenu.

To je trebalo da bude penal i crveni karton, nema izgovora. Nema ničega što može da objasni zašto srpski arbitar nije dosudio penal“, rekao je Keiroš.

Iran u poslednjem kolu Svetskog prvenstva igra sa Bosnom i Hercegovinom, u sredu od 18 časova u Salvadoru, a trenutno ima samo jedan bod, iza Argentine sa šest i Nigerije sa četiri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve