Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.06.2014.

03:25

Begović: Nigerija je bila bolja

Golman Bosne i Hercegovine Asmir Begović istakao je nakon poraza od Nigerije da je rival bio bolji i zasluženo pobedio.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nigerija je golom Pitera Odemvingija poslala BiH kući, a mediji i javnost u BiH smatraju da su "Zmajevi" pokradeni poništenim golom Edina Džeka i nesviranjem faula pre gola Nigerije.

"Nigerija je bila bolja od nas i na tome im čestitam. Dali smo sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Idemo dalje", rekao je Begović, koji je bio najbolji pojedinac BiH na ovom meču.

Nigerija je bila mnogo konkretnija od BiH u Kujabi, konstatno pretivši golmanu Stouk Sitija.

"Nismo mogli da damo gol i nismo imali sreće. Ovo je novo iskustvo za nas, moramo napraviti što je više moguće. U sledećoj utakmici moramo dati sve od sebe i doći do prve pobede na Svetskom prvenstvu u istoriji. Večeras nije bila naša noć", rekao je Begović.

BiH nije imala ni sreće, u 93. minutu lopta je pogodia stativu nakon šuta Edina Džeka i odbrane Enjeame.

"Nekad te male sitnice ne idu nama u prilog. U ove dve utakmice dali smo sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Iz ovoga moramo da naučimo i popravimo se u budućnosti. Idemo u sledeće kvalifikacije da se ponovo plasiramo na jedan veliki turnir", zaključio je Begović.

"Zmajevi" će šansu za častan oproštaj od svog prvog Mundijala imati protiv Irana za 4-5 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve