Nova vest
Fudbal

Subota, 21.06.2014.

21:03

Sabelja: Kada imaš Mesija, znaš da će rešiti

Selektor Argentine Alehandro Sabelja rekao je da bi njegova reprezentacija teško pobedila Iran na Svetskom prvenstvu da u timu nema Lionela Mesija.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Argentina je golom Lea Mesija u sudijskoj nadoknadi vremena savladala Iran sa 1:0 i plasirala se u narednu fazu šampionata u Brazilu.

Iran je imao nekoliko šansi da dođe do vođstva, a najbolju je propustio Aškan Deđagah u 67. minutu, kada mu je Serhio Romero odbranio šut glavom.

"Imali smo četiri ili pet izrazitih šansi da u prvom poluvremenu postignemo pogodak, a u drugom delu nam je Iran zakomplikovao stvari svojim kontranapadima. Ipak, imati Mesija u timu znači da će sve biti rešeno", rekao je Sabelja posle utakmice u Belo Horizonteu.

Mediji su puno pažnje u prethodnom periodu posvetili navodnom sukobu Sabelje i Mesija oko načina igre argentinske selekcije, što su posle toga oni demantovali. Na tome im je zahvalan I golman Serhio Romero.

"Znali smo da će biti teška i napeta utakmica. Hvala Bogu da sam odbranio šut Deđagaha i da sam tu loptu imao na ruci... Mesi je zatim protrljao čarobnu lampu i pobedili smo", rekao je Romero.

Argentina će u poslednjem kolu igrati protiv Nigerije u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve