Nova vest
Fudbal

Petak, 20.06.2014.

23:55

Ekvador dobio Honduras i ostao u igri

Fudbaleri Ekvadora pobedili su Honduras sa 2:1 u drugom kolu E grupe na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekvadorci sada imaju tri boda i ostali su u igri za plasman u osminu finala, dok je Honduras završio takmičenje u grupnoj fazi.

U poslednjem kolu Ekvador će igrati protiv Francuske koja je već obezbedila osminu finala ali ne i prvo mesto u grupi, dok će Honduras igrati protiv Švajcarske.

Honduras je bolje počeo duel u Kuritibi i poveo je u 31. minutu golom Kostlija. Ipak, samo tri minuta kasnije izjednačio je Ener Valensija a tim rezultatom je i završeno prvo poluvreme.

Isti igrač postavio je i konačan rezultat, u 65. minutu je iskoristio odličan centaršut Ajovija za 2:1. U nastavku meča nije bilo previše prilika, Honduras nije mogao do izjednačenja i završio je takmičenje u grupi.

Meč ste mogli da pratite na našem Live Blogu, kao i da učestvujte u diskusiji pomoću heštega #b92brazil na društvenim mrežama ili nam šaljite komentare. Najzanimljiviji komentari naći će se na blogu.

U prvoj utakmici devetog dana Kostarika je šokirala Italijane i izbacila Engleze sa Mundijala, dok su Francuzi u drugom meču deklasirali Švajcarsku sa 5:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve