Nova vest
Fudbal

Petak, 20.06.2014.

21:09

Prandeli: Zaslužen poraz

Selektor reprezentacije Italije Čezare Prandeli rekao je da je njegov tim potpuno zasluženo poražen od Kostarike.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Centralnoamerička selekcija je minimalnim rezultatom savladala favorizovane “Azure“ i dovela u pitanje njihov plasman u dalji tok takmičenja.

“Ovo je poraz koji smo doživeli od mnogo agresivnije i strastvenije ekipe, znali smo da su čvrsti i sada smo u situaciji da se kockamo sa prolaskom dalje“, rekao je Prandeli.

Jedini gol na utakmici postigao je kapiten Kostarike Brajan Ruis, a selektor Italijana je naveo da je prevagu donela borba na sredini terena.

Znali smo da moramo da pronađemo snagu u veznom redu, ali nismo uspeli... Da smo postigli gol bila bi potpuno drugačija utakmica, ovako smo zasluženo poraženi. Imali smo plan, ali je naš protivnik bio dovoljno pametan da nam zatvori svaki prolaz“, zaključio je Prandeli.

Italiji je sada neophodna pobeda protiv Urugvaja u poslednjem kolu grupne faze, kako bi izborila plasman u dalji tok Mundijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve