Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.06.2014.

22:25

Rodriges: Mnogo teže nego sa Grčkom

Kolumbijski fudbaler Džejms Rodriges rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Obalu Slonovače i plasirala se u osminu finala Svetskog prvenstva.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Ovo je bilo izvanredno, verovali smo u pobedu i uspeli smo", rekao je strelac prvog gola za Kolumbiju posle utakmice u Braziliji.

“Lako je igrati kada imaš dobre saigrače – kada je Kintero ušao, olakšao nam je stvari. Utakmica je bila teža nego u prvom kolu jer je Obala Slonovača fizički jača i ima bolje fudbalere od Grčke. Zato je osećaj da smo teže zaradili ova tri boda. Drago mi je što sam dao gol, ali najvažnije je da sam doprineo uspehu tima“, dodao je Rodriges.

Kolumbija je obezbedila plasman u osminu finala drugom pobedom na Mundijalu, pošto je savladala Obalu Slonovače sa 2:1.

Selektor Obale Slonovače Sabri Lamuši rekao je da je njegova ekipa zasluženo izgubila.

“Nismo zaslužili da izgubimo, mislim da bi remi bio pošten rezultat. Napravili smo nekoliko grešaka i platili smo cenu. Moramo da doteramo neke stvari pred poslednje kolo – moramo da se odmorimo i da pobedimo Grčku“, kazao je Lamuši.

Kolumbija će u poslednjem kolu Grupe C igrati u utorak protiv Japana, dok će se Obala Slonovače sastati sa Grčkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve