Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.06.2014.

23:36

Del Boske: Zasluženo, ali nismo imali sreće

Selektor reprezentacije Španije Visente del Boske istakao je da je njegov sastav zasluženo eliminisan sa Svetskog prvenstva u Brazilu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

“Crvena furija“ je izvadila povratnu kartu drugim porazom na Mundijalu, posle debakla od Holandije izgubila je i od Čilea sa 2:0.

“Ovo je zaslužena eliminacija... Pokazali smo karakter, napadali, ali nismo imali sreće ispred protivničkog gola. Igrači su mnogo trčali, ali logično, kada zaostajete morate da trčite“, rekao je Del Boske.

Španija je lošim nastupima na startu Mundijala izgubila priliku da brani titulu osvojenu pre četiri godine u Južnoj Africi, tako da će u Brazilu biti krunisan novi šampion sveta.

Izabranicima Španije je ostala još jedna utakmica, bez ikakvog rezultatskog značaja, za častan oproštaj od Mundijala igraće protiv Australije, koja je takođe izgubila šanse za prolaz dalje porazom od Holandije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve