Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.06.2014.

21:22

Miler: Nisam tip igrača koji se plaši

Junak ubedljive pobede reprezentacije Nemačke nad Portugalijom (4:0) Tomas Miler izjavio je da je zadovoljan otvaranjem Svetskog prvenstva Brazilu.

Izvor:

Autor:

Default images

"Tri gola na prvom meču i protiv takvog protivnika je odličan rezultat. Nisam tip igrača koji se plaši, jer poslednje četiri godine igram na svetskom nivou. Dobro smo ušli u meč, imali smo nekoliko polušansi i odjednom je bilo 2:0 za nas. To je odlična prednost kada se igra po ovakvoj vrućini", rekao je Miler posle meča.

Miler je postigao het trik, pogodcima u 12. iz penala, 45. i 78. minutu, a u listu strelaca upisao se i Mats Humels u 32. minutu.

Napadač Bajerna iz Minhena bio je učesnik incidenta posle kod je srpski sudija Milorad Mažić isključio defanzivca Pepea, koji je nasrnuo a zatim i glavom udario Milera.

"Voleo bih da vidim usporeni snimak te situacije, nadam se da sam ja ispao dobro. Osetio sam kako me pesnica Pepea udara u glavu, a šta se posle toga desilo ne mogu sa sigurnošću da vam kažem. Valjda nisam ispao glup, nisam želeo nikoga da isprovociram", jasan je Miler.

Narednu utakmicu na Mundijalu Nemačka će odigrati 21. juna u Fortalezi protiv Gane, dok Portugaliju narednog dana očekuje duel sa Sjedijenim Američkim Državama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve