Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.06.2014.

16:01

Eto: Potrebno mi je čudo da bih zaigrao

Kapiten reprezentacije Kameruna Samjuel Eto izjavio je da mu je potrebno čudo kako bi se oporavio do srede i meča sa Hrvatskom u drugom kolu Mundijala.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Eto je igrao u porazu od Meksika 1:0, ali potom nije trenirao zbog problema s kolenom.

“Nadam se da će mi bogovi podariti čudo i da ću biti sposoban da branim boje svoje lepe, divne zemlje“, kazao je Eto, “Ako to ne bude slučaj, trudiću se da budem pravi kapiten i da budem mentor mlađim igračima kako bih uspeo da ih poguram do pobede“.

“Tri i po meseca nisam imao vremena da se oporavim kako treba. Videlo se i u pripremama za SP da nisam mnogo trenireao do prijateljskog meča sa Nemačkom. Pokušao sam na meču sa Meksikom, ali posle konsultacija sa lekarima shvatio sam da mi je potreban odmor. Već u devetom minutu osetio sam bol“, dodao je 33-godišnji napadač.

Duel sa Hrvatskom biće presudan za Kamerun ako želi da se plasira u osmini finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve