Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.06.2014.

01:45

Kembel: Idemo korak po korak

Junak velike pobede Kostarike nad Urugvajem Džoel Kembel rekao je da njegov tim mora da ide korak po korak.

Izvor:

Autor:

Default images

Mladi napadač Arsenala briljirao je sa postignutim golom, asistencijom, skoro besprekornim dodavanjima i nekoliko oduzetim loptama bio igrač meča.

"Idemo korak po korak, imamo još dosta teških mečeva pred nama. Odigrao sam odličan meč i stvarno sam srećan, ali ništa od toga ne bi bilo da nismo odigrali kao tim", jasan je Kembel.

Kostarika je na otvaranju grupe D savladala Uruse, ali će imati težak posao da se domogne druge faze, jer joj slede mečevi sa Engleskom i Italijom.

"Prošlu godinu sam proveo kao pozajmljen igrač Olimpijakosa, a na startu nove moram da se vratim u Arsenal, s kojim imam ugovor. Ali, pre svega, najbitniji je nastup moje domovine na Mundijalu, o privantim stvarima ćemo posle", zaključio je Kembel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve