Nemci oštetili pehar tokom slavlja

Prvi čovek Fudbalskog saveza Nemačke Volfgang Nirsbah otkrio je da je jedan od fudbalera oštetio pehar namenjen svetskim šampionima.

Izvor: JT

Nedelja, 20.07.2014.

23:17

Default images

Izabranici Joahima Leva su prethodnog vikenda pobedili Argentinu sa 1:0 u finalu Svetskog prvenstva u Brazilu i tako došli do četvrte krune. Nemci su prethodno bili šampioni 1954, 1974. i 1990. godine.

Nemci su odmah posle osvajanja trofeja otputovali u Berlin, gde su proslavili veliki trijumf sa svojim navijačima, ali očigledno su preterali sa slavljem. Nirsbah, inače, nije otkrio koji igrač je odgovan za oštećenje nastalo na legendarnom trofeju.

U jednom trenutku, mali deo našeg trofeja je otkrznut. Ali, ne brinite, imamo specijaliste koji već rade na tome da ga poprave. Napravili smo istragu o tome ko je oštetio trofej, ali ona nije donela nikakve rezultate“, rekao je Nirsbah.

Srećom po Nemce, trofej koji je oštećen je samo replika onog pehara koji su dobili na „Marakani“ 13. jula, čija vrednost se procenjuje na deset miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: