Subota, 05.07.2014.

00:27

Kraj Mundijala za Nejmara!

Najbolji igrač Brazila Nejmar napustio je četvrtfinalni duel protiv Kolumbije u finišu zbog frakture pršljena i propustiće ostatak turnira!

Izvor: B92

Kraj Mundijala za Nejmara! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 9 godina

sam je to trazio od kad znam
za njega valja se po travi i place itd itd. realno ja da sam na terenu taj fudbal nebi igrao vise.
(bigboss, 05. jul 2014 10:44)

hahaha pa ti ne bi mogao da mu primirises carape ni posle utakmice ;)

neutralni felsh

pre 9 godina

Nejmar zna da pretrci igraca ali mu je dribling ocajan. Kada je driblao Tadica u mjestu, nesto kao trzao 30 sekundi lijevo-desno a ovaj ga samo blijedo gledao i na kraju mu uzeo loptu. Decko trci u sirinu! Jedan od najvecih prevara danasnjice (uz Balotelija, Mandzukica i Dijega Kostu)!
(DaVitelj, 05. jul 2014 11:42)

kuku sinko pa ti pojma s fudbalom nemas.

real madrid

pre 9 godina

ovo je jako tuzno,a covek koji ga je povredio nije dobio cak ni zuti karton,nadam se da ce se NEYMAR brzo oporaviti,ovo niko ne zasluzuje a pogotovo on :(

markic

pre 9 godina

Ovo je sve FIFI-no maslo. Ocigledno je bilo, da je sudiji receno, da ne deli zute kartone, da igraci (posebno braziliski) ne dobiju parne kartone i tako igraju polufinale u najboljem sastavu. Takodje je to odgovaralo fizicki gruboj igri Scolarija. Kad su Kolumbijci shvatili koliko je sati, su i oni poceli da biju. Bravo FIFA. Sad glavna zvezda Brazila propusta ostatak turnira, a zamalo da propusti i ostatak fudbalske karijere.

odlučno možda

pre 9 godina

Brazilci su toliko tukli Hamesa da to nije za verovati,sudija se pravio blesav,usput poništio regularan gol Kolumbiji u finišu,a vi samo o Nejmaru??

realno

pre 9 godina

Zuniga ispao gori od Suareza a nece ni da razmotre da ga kazne.....divljacki start direktno kolenom u ledja sa namerom da povredi. Nejmar mi je bio antipatican, ima lepe poteze ali mnogo mekano igra i skakuce kao leptiric ali mi je normalno zao zbog ovoga propustice najbitniji deo prvenstva, a sto je jos gore mogu da mu ostanu poseldice koje ce da mu uticu na kraijeru....ali s obzirom da je onako lakse konstitucjje tj. nije misicav verujem da mu ta povreda nece praviti problema ubuduce.

najglasniji, oni koji nikad nisu igrali fudbal

pre 9 godina

koliko strucnjaka i experata ovde?!!
decko zna sa loptom vise od ronalda 5 puta!
dribling iz mesta,dribling iz trka(jedina ronaldova prednost)
prolazi kroz igrace...ima sut ,3 igraca sa uvek na njemu...a i manje pada od ronalda.
samo sto igra za barsu?!
pa ga stave kod korner zastavice i vise gleda nego sto igra...

nemoj da ste zavisni i zadojeni mrznjom kad neko tako dobar bude povredjen,
mnogo jadno!

Bane

pre 9 godina

Skolari je krivac ! Brazil je igrao krajnje bezobrazno na ivici faula , maltene na ivici grubosti dok je sudija gledao na drugu stranu ... e kolumbijci to nisu vise mogli da trpe i ovo je posledica toga ! Nenam nista protiv brazila i nejmara ali da nisu domacini odavno bi ispali !

Milos

pre 9 godina

Koliko losih ljudi ima u ovoj zemlji nije ni cudo sto nam je ovako kako je. Samo nemojte da se cudite sto nemate ni za hleb, sto nemate posao, sto lose zivite. Jer takvi kakvi ste nista ne zasluzujete. Nejmar ce se oporaviti, i opet ce biti veliki, a vi vecno misevi koji se raduju tudjoj nesreci, a sve zbog niskih navijackih strasti i ljubomore.

Libero Boskan

pre 9 godina

Sudija je juce bio najgori akter na terenu, i on je kriv (izmedju ostalog) i za ovu povredu. Navlacio je latentno za Brazil, a onda je tolerisao grube startove da kolumbijci jos vise ne bi poludeli. Primeri:
- slobodan udarac za Kolumbiju, na nekih 18 m od gola. On udara crtu za zivi zid u visini penala. Koliko se secam, razdaljina zivog zida treba biti 9,15 m a ne 7 m. I preko svega toga, jedan brazilac je jos blizi lopti, utrcava i blokira je pre suta.
- golman Brazila ne dobija crveni za faul kod penala
- brazilci ubise Rodrigeza, takodje niko zuti da dobije, cesto ni faul nije sudjen.

Ovo je FIFA namerno uradila, sudija spanac jeli. Pa da, samo on moze lepo da se utopi u latinoamericka krljanja, jos i da zacini u zavisnosti koju stranu treba da pogura. Mozda bi neki nemac ovo najbolje sudio, mada formalno nije moglo jer su i nemci u ovoj fazi takmicenja, jos su i oni protivnici u sledecem mecu. Onda mozda neki englez, a i Mazic ne bi bio los. Sevnulo bi jedno 5 zutih i par crvenih kartona bez problema.

wer

pre 9 godina

zao mi je klinca, sve vezano za kicmu je gadno i zahteva dug oporavak..

problem je u tome sto se toliko puta valjao i pravio grimase bez razloga, da mu sada niko nije verovao dok ga nisu izneli u onom koritu.

tip ga nije namerno povredio, vidjao sam 1000 puta (i sam doziveo) povrede u zaru borbe, to je rizik koji svi dele na terenu...

a namerno ujedanje protivnika, ne vredi ni komentarisati... brainless

koki

pre 9 godina

Sramotan start, Zuniga je išao kolenom u igrača! Kad sam video ponovljeni, zgrozio sam se... direktno u kičmu! ladno mu je slomio pršljen! Ne smem ni da pomislim šta je moglo da se desi! Kad sam video da na nosilima ipak pomera nogde, laknulo mi je! Ono što radi Suarez je ono, kretenizam a ovo što je Zuniga radio je frustriranost jer su za klasu slabiji (pa ne znaš više šta drugo) i treba da bude kažnjen za nameran pokušaj da povredi igrača! Ejjjjjj, zalećeš se i KOLENOM skačeš unapred prema igraču!! Ne može NIKO da me ubedi da je bilo slučajno!!

milance

pre 9 godina

Suareza kažnjavaju za ujedanje, što je uredu, a za divljački start na Neimaru sudija ne daje ni žuti karton. naš komentator suđenja ocenjuje sudiju maltene sa odličnom ocenoma
Suarez je bolestan covek , tri puta je ujedao nije jednom razumes????

vlada

pre 9 godina

Skolari je najsrecniji covek na svetu,jer sada imam izgovor za eliminaciju od Nemaca. Nemci bi njih nakantali i sa Nejmarom,ali opet ce biti ona prica,e da je Nejmar igrao...Fred je na nivou Scepovica,i samo Skolari zna zasto je dobio prednost u odnosu na Ronia,Kaku,Pata...Hulk je jak kao bik,ali ostao je usmaljena pretnja. Najvaznije je pored Nejmara,nece igrati ni Tijago Silva,sto je sansa za Klosea,koji dominira u vazduhu. Iskusni su Nemci,znace da iskoriste ovo

Antiteza

pre 9 godina

Momak igra fantastično. Istina je da je teatralan, ali ako nekoga biju, biju njega. Previše je igrača tipa De Jong, koji su tu samo da lome one koji su pravi majstori i zbog kojih gledamo utakmice. Nejmar jeste majstor! Pooštriti kazne!

korasao

pre 9 godina

Tuzni svi mi koji uzivamo u igri. Toliko je dao sve od sebe da je pucanje moralo da se desi. Od pevanja himne do vratolomija sa loptom. 22 godine imati i izadrzati najveci pritisak na planeti i pri tom se igrati. Decko ce biti najbolji na svetu, pitanje je godine.
A vi svi koji ste bili sigurni da Kolumbija prolazi, bolje na bilijar ili pikado. Vidim sad vec najavljujete pobedu Nemacke. Nemate pojma koja je frka Nemcima.
Jos nesto, ima tu strucnjaka koji tvrde da bi Brazil ispao da se kup igra u drugoj zemlji. Ah, opet neznanje. Secate se Sirera? " Ako mislis da budes najbolji, moras kad-tad da dobijes Brazil, a to je najteze."

DaVitelj

pre 9 godina

bas bih voleo vas da vidim da igrate protiv nejmara, mislim da bi vi vise padali al ne od simuliranja nego zbog slanja po burek :))))
(djura, 05. jul 2014 02:31)---Jesi li gledao Brazil-Srbija? Nejmar zna da pretrci igraca ali mu je dribling ocajan. Kada je driblao Tadica u mjestu, nesto kao trzao 30 sekundi lijevo-desno a ovaj ga samo blijedo gledao i na kraju mu uzeo loptu. Decko trci u sirinu! Jedan od najvecih prevara danasnjice (uz Balotelija, Mandzukica i Dijega Kostu)!

milance

pre 9 godina

Ako je Suarez kažnjen sa 4 meseca za ujedanje, Zuniga treba da dobije jedno 3 godine za ovaj nameran(nemoj neko da kaže da je išao na loptu) start!
Suarezu je to 3. put on ima velike psihicke probleme

milance

pre 9 godina

Cekajte i sad je ovo vama ok a na primer Suarez za ugriz koji pritom nije napravio veliku stetu Kjeliniju dobija 4 meseca suspenzije, a Zuniga najverovatnije nece ni mec
Suarezu je to bilo trece ujedanje , razumes?? On ima psihicke probleme ...zasto poredis ta dva???

Katee

pre 9 godina

Nemci kao i uvek imaju srece! Prvo protiv portugala kad su provocirali crveni karton i penal. Protiv gane su jedva pobedili, sa usa jedva o utakmici protiv alzira da ne pricamo.... juce jedan gol od hummels-a koj igra u odbrani dok foliranti müller i klose padaju i traze penal ( videla od robbena). Nemacka nema pojma! Sada Brazil igra bez 2 dobra igraca i nemci opet imaju srece. Nadam se da ce ih Brazil razbiti pa da se svi malo opasulje! Kakva Nemacka bre?!

Djenka Djavo

pre 9 godina

Sudija je bio ocajan, dozvolio je klanje na terenu, oba tima su zasluzila bar po jos 5 kartona. Posle prvog crvenog sve bi se smirilo, ovako decko u zavrsio u bolnici i karijera mu je dovedena u pitanje. Sa druge strane Brazilci su lemali Jamezdina Kurtovica kao da je volcina. Sramota je u sta se fudbal pretvorio, ovo prvenstvo je sve samo ne lepo za gledati. Mucenja i klanja, kradje i osrednja igra.

napred partizan

pre 9 godina

fernandinjo i zuniga najprljavliji igrači sinoć. ono je prevazišlo tvrdu utakmicu i postalo prljava utakmica puna preostrih startova. a ludak tek pred kraj počinje da deli kartone. rodrigez je sinoć bio fauliran sigurno 10-15 puta i niko nije sankcionisan

srecno

pre 9 godina

Jadan Neymar :( Dok sam gledala onaj snimak, prestalo srce da mi kuca na trenutak! Kriv je sudija sto je dozvolio da se onako izivljavaju! Nadam se da ce se brzo oporaviti

La

pre 9 godina

Svi komentarisu sudjenje na stetu Kolumbije, a niko da pomene divljacki faul nad Nejmarom. Ako ono nije za crveni karton, onda je ovo hokej.

Alexander

pre 9 godina

NIJE MI JASNO KAKO NEKO SA OVIH PROSTORA MOZE DA NAVIJA ZA BRAZIL?!MISLIM,NE VIDIM APSOLUTNO NIKAKVU VEZU NA RELACIJI MI-BRAZIL!! DEUTCHLAND UBER ALLES!!!!

LalaNS

pre 9 godina

Ne razumem minuse, na komentar da je kolumbijac namerno kolenom isao da povredi Neimara!? Toliko ste zavidni, pa vam je krivo? Ne razumem? Treba Kolumbijca suspendovati do kraja zivota, jer ce sutra nekog drugog da pokida, a onda ce ovim minusima biti krivo. Idioti jedni bolesni, bolesna nam drzava-narod-vlada i ne znam zasto se ja uopste cudim!

aleksa

pre 9 godina

Nisam strucnjak ali kao prvo pise da je u pitanju fraktura prsljena sto znaci da nije slomljen vec nesto malo manje strasno. A kada bi se prsljen slomio mislim da bi postao paralisan, tj. da ne bi mogao da pokrece noge sto je strasno. Ne volim ga sto folira, inace je super igrac, ali voleo ga ne voleo ga nadam se da je sve u redu

Marko

pre 9 godina

Nejmar je "žrtva" krljaroške taktike Skolarija.Brazil je nametnuo tuču na svakom delu terena.Igrao se prljav fudbal,bez kreativnih poteza, sa startovima na ivici grubosti...razočaravajuće.
(novica, 05. jul 2014 06:43)

Novica sve objasnio

crazy processor

pre 9 godina

Sudija pojma nema o fudbalu, nijednom se nije razvila igra sto je najvise i spaslo Brazil. Covek je dozvolio divljacki fudbal umesto da je na startu sasekao sa po par zutih, a zatim bi gledali odlicnu utakmicu gde bi videli sve talente Nejmara i Rodrigeza. Steta je sto igraci poput Nejmara i Rodrigeza ne mogu da pokazu svoje znanje sa loptom zbog divljaka od fudbalera koji su svesni da nece dobiti zuti karton iako svesno startuju na igraca, ne na loptu. Ukinuti ukidanje zutih kartona u svim takmicenjima, odmah davati zuti karton u slucaju koriscenja ruku pa mozda i budemo gledali lepotu fudbala.

Nislija

pre 9 godina

Barem jednu dobru stvar su uradili ovi kolumbijci sinoc. Bar da ga je cusnuo malo jace pa da ne mora vise nikad da ga gledam na fudbalskim terenima.

Mislav

pre 9 godina

osim sto je glumac radio je i on prljave startove za crveni. Kako je samo Modrica docekao laktom u lice a prije toga ga je dobro pogledao gdje je da se dobro namjesti. Inace sinoc jako prljava utakmuca, rat. Sudija se pogubio, morao je pocet dijelit kartone odmah. Bilo je tu mjesta i za par crvenih. Fred i Hulk su sramota za Brazilski napad.. tuga. Dva prekida i dva gola koja su dali bekovi. To je danasnji Brazil

Krle

pre 9 godina

Sudija je kriv,od starta je pustio ostriju igru i sa takvom igrom je krenuo prvo Brazil i sam Nejmar je jednom skocio coveku na leđa u njihovom sesnestercu sudija nije svirao nista a skocijo je na coveka bez lopte u prazno i nazalost ovako se zavrsilo.Šteta.

vosa

pre 9 godina

@neutralni flesh @Xxl
ajte ljudi molim vas, komentarisao sam prije nego se znalo da je slomljen prsljen Neymaru, tako da nemam nikakav problem ;-). Ako vama odgovara kao istinskim ljuditeljima ove igre, ako to jeste, stil ove brazilske kukavice i simulanta ali i velikog madjonicara s loptom, da se valja po travi posle svakog starta kao da ga je Bata pokosio mitraljezom u partizanskim filmovima, onda se zapitajte dobro kuda takav fudbal vodi. Steta sto nije potpisao za neki klub u EPL pa kad bi mu istinski ostrvski stoper startovao, Neymar bi se automatski torpedirao u 17 red tribina.
Pozdrav.

cheda

pre 9 godina

Daleko od toga da treba da se opravdava ovakav start nad bilo kojim igracem, ali ljudi on celo prvenstvo ovo trazi, decko je najprljaviji igrac u ekipi Brazila. Setite se samo kako se valjao posle svakog kontakta, a onda se setite njegovih laktova koje je delio sakom i kapom, pa se onda setite kako je lupio samar Basti i za to nije dobio ni zuti. Mozda je sve ovo jedna opomena za njega

m

pre 9 godina

delija@le
ma da on je rekao.igracu Kolumbije da se zaleti i krvnicki ga udari i usput slomi prsljen samo da bi imali izgovor za eventualni poraz. Ovo si ti rekao tom precenicom. Nadam se da kapiras da se to kosi sa zdravim razumom. Ne razumem. kako.mozes da.lupis takvu glupost!

santa justa

pre 9 godina

I sa njim bi tesko sta uradili ali sa Oskarom i Paulinjom u timu to je nemoguca misija. Nemaju oni odavno igrace kao sto su bili Sokrates, Rai, Rivaldo, Ronaldinjo i sl.

Stivi G

pre 9 godina

Samo citam i ne mogu da verujem. Komentariste da je Neimar nezasticen i da mu se nista ne svira. Nezasticen je mali James Rodrigez. Juce ga Fernandinjo tukao po citavom terenu, a zuti nije dobio, a za najmanju remplu je isti Fernandinjo dobijao faulove. Takvi igraci na terminu na drugom fudbalu dobiju lakat u zube. Pre mondijala sam toliko gotivio Brazil, a sad sam ih toliko zamrzeo da zelim da ih Nemci u polufinalu rastoce.Sportski pozdrav prijatelji fudbala.

mirko kojotovski

pre 9 godina

Kolumbija do sinoc odigrala fantastican fudbal i jos uz to bez grube igre.Onda dodje Skolari koji je izgleda stvorio taktiku po svaku cenu ubiti Hamesa i Overvidu ili vec kako.Posle prvog brzog gola sve se promenilo i umesto da gledamo odlican fudbal hledali smo front prsa u prsa.Meni je i to bio praznik posle onog smora Ger Fra.Sudija je morao u par navrata pokazati kartu ali opet dozvolio je musku igru.Bilo je sansi sa obe strane.Posle pokazanog zutog za Hamesa tek tad su Kolumbijci poludeli.Pocelo je jos zesce da se na terenu krvi.Razumljivo igra se za polufinale mundijala.Onda dodje onaj start kolenom u kicmu.Moze biti teska povreda a opet mislim da ce on zaigrati u utorak.Ne igra se svaki dan polufinale i finale mundijala.Finale Brazil Argentina

Miloš

pre 9 godina

Niti volim Nejmara, niti Brazil (Skolarijev) niti Barselonu ali ovakvi startovi unistavaju fudbal i treba ih kaznjavati visemescnom suspenzijom. Ej, kolenom ga udaras u kicmu, pa to je zaista sto se kaze "za zatvor". Smatram da treba uvesti pravilo da igraci naknadno mogu biti kaznjeni za namerne udarce, simuliranje, otprilike kao sto je u NBAu moguce pa bi se tada gledao mnogo cistiji fudbal u kom bi mogli da uzivamo i mi a i suspendovani glumci i kasapini.

laza

pre 9 godina

ništa strašno, dečko će se oporaviti, igraće vilian i opet će zgaziti nemce
a onda sledi najvece finale ikada, brazil-argentina

pan

pre 9 godina

Želim mu da se što pre oporavi
i da u nastavku karijere više igra fudbal, a manje simulira.
Mada, velike zvezde nekad sebe štite simuliranjem,
jer su stalno pod faulom.
Inače,
nikad zanimljivija eliminaciona faza na SP, nikad gori Brazil, nikad lošija prva zvezda Brazila i nikad lošije suđenje.

stojdza

pre 9 godina

ljudi moji ovo se vise ne zove fudbal, vec zverbal, da li neko ima pojma koliko je ozbiljna povreda fraktura prsljena, bolesno grub start, e zbog ovoga FIFA treba da daje onakve kazne kao Suarez sto je zaradio....

milasinko

pre 9 godina

Strasno! Ove Sudije najgori ikad,To je bio cist crveni Karton, aln decka ubijau iz utakmice u takmice, uopste nema zastite za igrave kakav je neymar ; Sad ce nemci da osvoju Prvenstvo ufff ne göeda mi se vise

Nes

pre 9 godina

ne razumijem te negativne komentare protiv Brazila...pa ljudi igraju srcem, sa strascu, borbom do posljednjega metka, sve ono sto prosjecni ljubitelj fudbala voli...(e sad zamislite nase igracine i zvijezde kako igraju). a protiv sebe imaju jednu mocnu masinu, sve do detalja isplanirano, svaka akcija se zna. nakon nezasluzene pobjede protiv FRA, kaze i trener "sve po planu". igraju kao sto su im dresovi, bijeli i beskrvni ko masine....ali milsim da ce tek sa brazilom vidjeti sta znaci zelja, borba i strast. Jasno da Brazil nema vise one majstore fudbala kao prije ali ipak im sve svaka utakmica za srcku...i zato zelim da vidim Brazil u finalu!!!!

mare

pre 9 godina

Bruka i sramota kakvi komentari. Baš bih voleo da vidim nekog od ovih što se raduju ovom pokušaju ubistva da 90 minuta beži od ovih kostolomaca i da još pri tom mora da primi loptu svakih 10 sekundi. Plakali bi kao devojčice.

Mito

pre 9 godina

Suareza kažnjavaju za ujedanje, što je uredu, a za divljački start na Neimaru sudija ne daje ni žuti karton. naš komentator suđenja ocenjuje sudiju maltene sa odličnom ocenoma

Advokat

pre 9 godina

interesantno ste to primetili, (Jovan, 05. jul 2014 02:15), može li neko krivično odgovarati ako namerno na takmičenju povredi nekoga ?!

Vicariously

pre 9 godina

Ako je Suarez kažnjen sa 4 meseca za ujedanje, Zuniga treba da dobije jedno 3 godine za ovaj nameran(nemoj neko da kaže da je išao na loptu) start!

novica

pre 9 godina

Nejmar je "žrtva" krljaroške taktike Skolarija.Brazil je nametnuo tuču na svakom delu terena.Igrao se prljav fudbal,bez kreativnih poteza, sa startovima na ivici grubosti...razočaravajuće.

elmer

pre 9 godina

Koliko treba da si bolestan da se radujes kada se decko koji nosi Brazil i prva je zvezda prvenstva sa 22 godine povredi .
Ljudi su toliko zadojeni losom energijom da je to strasno.

To je sport, uzivajte u njemu i neka pobedi bolji.

Napred Brazil protiv dosadne i isprogramirane Nemacke.

Bez Silve i Nejmara ce puno srece trebati i mislim da se Fil sada kaje sto nije pozvao Ronaldinja.

Fevernova

pre 9 godina

Nažalost, ovo je tipičan primer "dečaka koji je vikao 'Vuk'". Daleko od toga da se radujem zbog njegove povrede, naprotiv, samo kad se setim kako je bilo par nedelja pred šampionat, kad su jedan po jedan igrač otkazivali zbog povreda, ružno je sve to.
Sa druge strane, sudija je imao očajan kriterijum; Marcelo je imao bar 7 načinjenih faulova do 60. minuta i opet nije dobio žuti, čak ni u nastavku utakmice, dok je James, koji je trpeo batine baš od tog Marcela, Fernandinha i ekipe, za jedan start dobio opomenu, što je u najmanju ruku smešno i pokazuje da od Skolarijeve teorije zavere protiv Brazila nema ništa, već će biti da je suprotno.
Na stranu to što je Kolumbija samu sebe pobedila nekim taktičkim nebulozama, ali time nek se bave stručnjaci, da ne pametujem ovde. Poz.

stefan

pre 9 godina

Cekajte i sad je ovo vama ok a na primer Suarez za ugriz koji pritom nije napravio veliku stetu Kjeliniju dobija 4 meseca suspenzije, a Zuniga najverovatnije nece ni mec ....

expert

pre 9 godina

Nemačka ništa posebno, Brazil je prolazi i bez Neimara. Ali Argentinu neće moći u finalu. Osim ako Belgija ne napravi još jedno čudo.

Jovan

pre 9 godina

@(Floro Flores, 5. jul 2014 00:40)

Da ne poveruje covek koliko ima bolesnih primeraka u ovako maloj drzavi. "Igrace taj jazavac"? Pa ti ako posle onog usporenog snimka nisi mogao da zakljucis da je Kolumbijac KOLENOM u PUNOJ BRZINI naleteo direktno NAMERNO na njegovu KICMU i da mu je 99% puko prsljen (daj boze da je samo jedan i da nema osetecenja nerava) onda si verovatno imao velikih problema u razvoju.
U fudbalu treba uvesti jos jednu kaznu pored crvenog kartona. -Pravac pritvor i sudjenje po kratkom postupku.

pera

pre 9 godina

Zivo me interesuje kakva ce sada biti reakcija FIFA. Ako su Suareza kaznili potpuno zasluzeno za ujedanje, onda bi kolumbijski kasapin koji je coveku slomio kicmu na terenu trebalo da bude suspendovan dozivotno.

I citam ove nebulozne komentare i ne verujem. Ima ljudi koji se raduju ovakvoj povredi i traze opravdanja za onakav start. Ali dobro, svi cemo mi jednom pred Boga i objasniti svoje postupke.

Nadam se da povreda nije toliko teska koliko moze da bude, i da ce se Neimar vratiti fudbalu bez posledica.

pera

pre 9 godina

Kakvi smo to ljudi, ne moze da postoji jedna vest a da ne budemo cinicni, zajedljivi, losi, u svojim komentarima. Mi nimad nemamo razloznu polemiku o bilo cemh pa makar to bila i necija povreda.

milanče

pre 9 godina

Jeste jedan od najboljih, bez greške... Ali sa svojih 50 kila, kako ga pipnu, on leti. Kako li je sudijama... Od toga da puste malo grublju igru, nema ni govora....

micko

pre 9 godina

zao mi je sto je kraj mundijala za njega jer zelim da gledam najjace ekipe... nazalost, mislim da su sami brazilci najvise krivi zbog te povrede... razlog tome je da je sudija od starta utakmice dozvoljavao da se mlate i dizu tenziju... kad god mali james rodriguez uzme loptu ide neki krvnicki start maicona, fernandinha ili koga vec... decka su lemali a niko za start ne dobije zuti... onda su se i sami kolumbijci upustili u istu igru i eto ishoda - slomljen prsljen.

blinkibil

pre 9 godina

igrace 100%, jeste se povredio ali sam siguran da nije ozbiljno i da je ova izjava takticke prirode.Ja bih voleo da obe reprezentacije budu kompletne i da se vidi ko je bolji, Brazil bez Silve i Nejmara ne moze dobiti Nemce i ako Nemci ne igraju onako dobro kao na predhodnim sampionatima

da da da

pre 9 godina

e bas mi je drago...najveci padavicar danasnjice koji je uspeo i Mazica da prevari....koliko se samo prevrtao na travi u karijeri...stvarno je steta sto ga nije teze povredio.....e nek je uzeo Barsi one silne milione...covek ne valja ni na PES-u...ziveo Zuniga

palop

pre 9 godina

Ne volim Nejmara zbog tih silnih simulacija, ali mi nije nikako drago zbog ove povrede. Sad sam procitao da je u pitanju slomljen prsljen sto meni zvuci kao veoma teska povreda, nadam se da ce uspeti da se uspesno oporavi...

milasinko

pre 9 godina

Strasno! Ove Sudije najgori ikad,To je bio cist crveni Karton, aln decka ubijau iz utakmice u takmice, uopste nema zastite za igrave kakav je neymar ; Sad ce nemci da osvoju Prvenstvo ufff ne göeda mi se vise

Cika Kosta

pre 9 godina

da folira,folira ,sta da se ocekuje kad igra za Barsu
sudije vise ne mogu da procene kad foliraju,a kad su stvarno povredjeni,i oni su zbunjeni.
zao mi je nejmara,jel je stvarno dobar igrac,nije napucan steroidima i ostalih stvarima,decko igra fudbal,kao sto se nekad igrao... ;)
ali vi mladji to ne kapirate,vi se lozite na onog balotelija beskicmenjaka.

micko

pre 9 godina

zao mi je sto je kraj mundijala za njega jer zelim da gledam najjace ekipe... nazalost, mislim da su sami brazilci najvise krivi zbog te povrede... razlog tome je da je sudija od starta utakmice dozvoljavao da se mlate i dizu tenziju... kad god mali james rodriguez uzme loptu ide neki krvnicki start maicona, fernandinha ili koga vec... decka su lemali a niko za start ne dobije zuti... onda su se i sami kolumbijci upustili u istu igru i eto ishoda - slomljen prsljen.

palop

pre 9 godina

Ne volim Nejmara zbog tih silnih simulacija, ali mi nije nikako drago zbog ove povrede. Sad sam procitao da je u pitanju slomljen prsljen sto meni zvuci kao veoma teska povreda, nadam se da ce uspeti da se uspesno oporavi...

Jovan

pre 9 godina

@(Floro Flores, 5. jul 2014 00:40)

Da ne poveruje covek koliko ima bolesnih primeraka u ovako maloj drzavi. "Igrace taj jazavac"? Pa ti ako posle onog usporenog snimka nisi mogao da zakljucis da je Kolumbijac KOLENOM u PUNOJ BRZINI naleteo direktno NAMERNO na njegovu KICMU i da mu je 99% puko prsljen (daj boze da je samo jedan i da nema osetecenja nerava) onda si verovatno imao velikih problema u razvoju.
U fudbalu treba uvesti jos jednu kaznu pored crvenog kartona. -Pravac pritvor i sudjenje po kratkom postupku.

pera

pre 9 godina

Kakvi smo to ljudi, ne moze da postoji jedna vest a da ne budemo cinicni, zajedljivi, losi, u svojim komentarima. Mi nimad nemamo razloznu polemiku o bilo cemh pa makar to bila i necija povreda.

Cika Kosta

pre 9 godina

da folira,folira ,sta da se ocekuje kad igra za Barsu
sudije vise ne mogu da procene kad foliraju,a kad su stvarno povredjeni,i oni su zbunjeni.
zao mi je nejmara,jel je stvarno dobar igrac,nije napucan steroidima i ostalih stvarima,decko igra fudbal,kao sto se nekad igrao... ;)
ali vi mladji to ne kapirate,vi se lozite na onog balotelija beskicmenjaka.

novica

pre 9 godina

Nejmar je "žrtva" krljaroške taktike Skolarija.Brazil je nametnuo tuču na svakom delu terena.Igrao se prljav fudbal,bez kreativnih poteza, sa startovima na ivici grubosti...razočaravajuće.

milanče

pre 9 godina

Jeste jedan od najboljih, bez greške... Ali sa svojih 50 kila, kako ga pipnu, on leti. Kako li je sudijama... Od toga da puste malo grublju igru, nema ni govora....

Mito

pre 9 godina

Suareza kažnjavaju za ujedanje, što je uredu, a za divljački start na Neimaru sudija ne daje ni žuti karton. naš komentator suđenja ocenjuje sudiju maltene sa odličnom ocenoma

milasinko

pre 9 godina

Strasno! Ove Sudije najgori ikad,To je bio cist crveni Karton, aln decka ubijau iz utakmice u takmice, uopste nema zastite za igrave kakav je neymar ; Sad ce nemci da osvoju Prvenstvo ufff ne göeda mi se vise

elmer

pre 9 godina

Koliko treba da si bolestan da se radujes kada se decko koji nosi Brazil i prva je zvezda prvenstva sa 22 godine povredi .
Ljudi su toliko zadojeni losom energijom da je to strasno.

To je sport, uzivajte u njemu i neka pobedi bolji.

Napred Brazil protiv dosadne i isprogramirane Nemacke.

Bez Silve i Nejmara ce puno srece trebati i mislim da se Fil sada kaje sto nije pozvao Ronaldinja.

Fevernova

pre 9 godina

Nažalost, ovo je tipičan primer "dečaka koji je vikao 'Vuk'". Daleko od toga da se radujem zbog njegove povrede, naprotiv, samo kad se setim kako je bilo par nedelja pred šampionat, kad su jedan po jedan igrač otkazivali zbog povreda, ružno je sve to.
Sa druge strane, sudija je imao očajan kriterijum; Marcelo je imao bar 7 načinjenih faulova do 60. minuta i opet nije dobio žuti, čak ni u nastavku utakmice, dok je James, koji je trpeo batine baš od tog Marcela, Fernandinha i ekipe, za jedan start dobio opomenu, što je u najmanju ruku smešno i pokazuje da od Skolarijeve teorije zavere protiv Brazila nema ništa, već će biti da je suprotno.
Na stranu to što je Kolumbija samu sebe pobedila nekim taktičkim nebulozama, ali time nek se bave stručnjaci, da ne pametujem ovde. Poz.

Vicariously

pre 9 godina

Ako je Suarez kažnjen sa 4 meseca za ujedanje, Zuniga treba da dobije jedno 3 godine za ovaj nameran(nemoj neko da kaže da je išao na loptu) start!

blinkibil

pre 9 godina

igrace 100%, jeste se povredio ali sam siguran da nije ozbiljno i da je ova izjava takticke prirode.Ja bih voleo da obe reprezentacije budu kompletne i da se vidi ko je bolji, Brazil bez Silve i Nejmara ne moze dobiti Nemce i ako Nemci ne igraju onako dobro kao na predhodnim sampionatima

pera

pre 9 godina

Zivo me interesuje kakva ce sada biti reakcija FIFA. Ako su Suareza kaznili potpuno zasluzeno za ujedanje, onda bi kolumbijski kasapin koji je coveku slomio kicmu na terenu trebalo da bude suspendovan dozivotno.

I citam ove nebulozne komentare i ne verujem. Ima ljudi koji se raduju ovakvoj povredi i traze opravdanja za onakav start. Ali dobro, svi cemo mi jednom pred Boga i objasniti svoje postupke.

Nadam se da povreda nije toliko teska koliko moze da bude, i da ce se Neimar vratiti fudbalu bez posledica.

Advokat

pre 9 godina

interesantno ste to primetili, (Jovan, 05. jul 2014 02:15), može li neko krivično odgovarati ako namerno na takmičenju povredi nekoga ?!

Milos

pre 9 godina

Koliko losih ljudi ima u ovoj zemlji nije ni cudo sto nam je ovako kako je. Samo nemojte da se cudite sto nemate ni za hleb, sto nemate posao, sto lose zivite. Jer takvi kakvi ste nista ne zasluzujete. Nejmar ce se oporaviti, i opet ce biti veliki, a vi vecno misevi koji se raduju tudjoj nesreci, a sve zbog niskih navijackih strasti i ljubomore.

stefan

pre 9 godina

Cekajte i sad je ovo vama ok a na primer Suarez za ugriz koji pritom nije napravio veliku stetu Kjeliniju dobija 4 meseca suspenzije, a Zuniga najverovatnije nece ni mec ....

Antiteza

pre 9 godina

Momak igra fantastično. Istina je da je teatralan, ali ako nekoga biju, biju njega. Previše je igrača tipa De Jong, koji su tu samo da lome one koji su pravi majstori i zbog kojih gledamo utakmice. Nejmar jeste majstor! Pooštriti kazne!

Libero Boskan

pre 9 godina

Sudija je juce bio najgori akter na terenu, i on je kriv (izmedju ostalog) i za ovu povredu. Navlacio je latentno za Brazil, a onda je tolerisao grube startove da kolumbijci jos vise ne bi poludeli. Primeri:
- slobodan udarac za Kolumbiju, na nekih 18 m od gola. On udara crtu za zivi zid u visini penala. Koliko se secam, razdaljina zivog zida treba biti 9,15 m a ne 7 m. I preko svega toga, jedan brazilac je jos blizi lopti, utrcava i blokira je pre suta.
- golman Brazila ne dobija crveni za faul kod penala
- brazilci ubise Rodrigeza, takodje niko zuti da dobije, cesto ni faul nije sudjen.

Ovo je FIFA namerno uradila, sudija spanac jeli. Pa da, samo on moze lepo da se utopi u latinoamericka krljanja, jos i da zacini u zavisnosti koju stranu treba da pogura. Mozda bi neki nemac ovo najbolje sudio, mada formalno nije moglo jer su i nemci u ovoj fazi takmicenja, jos su i oni protivnici u sledecem mecu. Onda mozda neki englez, a i Mazic ne bi bio los. Sevnulo bi jedno 5 zutih i par crvenih kartona bez problema.

da da da

pre 9 godina

e bas mi je drago...najveci padavicar danasnjice koji je uspeo i Mazica da prevari....koliko se samo prevrtao na travi u karijeri...stvarno je steta sto ga nije teze povredio.....e nek je uzeo Barsi one silne milione...covek ne valja ni na PES-u...ziveo Zuniga

korasao

pre 9 godina

Tuzni svi mi koji uzivamo u igri. Toliko je dao sve od sebe da je pucanje moralo da se desi. Od pevanja himne do vratolomija sa loptom. 22 godine imati i izadrzati najveci pritisak na planeti i pri tom se igrati. Decko ce biti najbolji na svetu, pitanje je godine.
A vi svi koji ste bili sigurni da Kolumbija prolazi, bolje na bilijar ili pikado. Vidim sad vec najavljujete pobedu Nemacke. Nemate pojma koja je frka Nemcima.
Jos nesto, ima tu strucnjaka koji tvrde da bi Brazil ispao da se kup igra u drugoj zemlji. Ah, opet neznanje. Secate se Sirera? " Ako mislis da budes najbolji, moras kad-tad da dobijes Brazil, a to je najteze."

odlučno možda

pre 9 godina

Brazilci su toliko tukli Hamesa da to nije za verovati,sudija se pravio blesav,usput poništio regularan gol Kolumbiji u finišu,a vi samo o Nejmaru??

expert

pre 9 godina

Nemačka ništa posebno, Brazil je prolazi i bez Neimara. Ali Argentinu neće moći u finalu. Osim ako Belgija ne napravi još jedno čudo.

koki

pre 9 godina

Sramotan start, Zuniga je išao kolenom u igrača! Kad sam video ponovljeni, zgrozio sam se... direktno u kičmu! ladno mu je slomio pršljen! Ne smem ni da pomislim šta je moglo da se desi! Kad sam video da na nosilima ipak pomera nogde, laknulo mi je! Ono što radi Suarez je ono, kretenizam a ovo što je Zuniga radio je frustriranost jer su za klasu slabiji (pa ne znaš više šta drugo) i treba da bude kažnjen za nameran pokušaj da povredi igrača! Ejjjjjj, zalećeš se i KOLENOM skačeš unapred prema igraču!! Ne može NIKO da me ubedi da je bilo slučajno!!

vlada

pre 9 godina

Skolari je najsrecniji covek na svetu,jer sada imam izgovor za eliminaciju od Nemaca. Nemci bi njih nakantali i sa Nejmarom,ali opet ce biti ona prica,e da je Nejmar igrao...Fred je na nivou Scepovica,i samo Skolari zna zasto je dobio prednost u odnosu na Ronia,Kaku,Pata...Hulk je jak kao bik,ali ostao je usmaljena pretnja. Najvaznije je pored Nejmara,nece igrati ni Tijago Silva,sto je sansa za Klosea,koji dominira u vazduhu. Iskusni su Nemci,znace da iskoriste ovo

Bane

pre 9 godina

Skolari je krivac ! Brazil je igrao krajnje bezobrazno na ivici faula , maltene na ivici grubosti dok je sudija gledao na drugu stranu ... e kolumbijci to nisu vise mogli da trpe i ovo je posledica toga ! Nenam nista protiv brazila i nejmara ali da nisu domacini odavno bi ispali !

wer

pre 9 godina

zao mi je klinca, sve vezano za kicmu je gadno i zahteva dug oporavak..

problem je u tome sto se toliko puta valjao i pravio grimase bez razloga, da mu sada niko nije verovao dok ga nisu izneli u onom koritu.

tip ga nije namerno povredio, vidjao sam 1000 puta (i sam doziveo) povrede u zaru borbe, to je rizik koji svi dele na terenu...

a namerno ujedanje protivnika, ne vredi ni komentarisati... brainless

markic

pre 9 godina

Ovo je sve FIFI-no maslo. Ocigledno je bilo, da je sudiji receno, da ne deli zute kartone, da igraci (posebno braziliski) ne dobiju parne kartone i tako igraju polufinale u najboljem sastavu. Takodje je to odgovaralo fizicki gruboj igri Scolarija. Kad su Kolumbijci shvatili koliko je sati, su i oni poceli da biju. Bravo FIFA. Sad glavna zvezda Brazila propusta ostatak turnira, a zamalo da propusti i ostatak fudbalske karijere.

milance

pre 9 godina

Ako je Suarez kažnjen sa 4 meseca za ujedanje, Zuniga treba da dobije jedno 3 godine za ovaj nameran(nemoj neko da kaže da je išao na loptu) start!
Suarezu je to 3. put on ima velike psihicke probleme

najglasniji, oni koji nikad nisu igrali fudbal

pre 9 godina

koliko strucnjaka i experata ovde?!!
decko zna sa loptom vise od ronalda 5 puta!
dribling iz mesta,dribling iz trka(jedina ronaldova prednost)
prolazi kroz igrace...ima sut ,3 igraca sa uvek na njemu...a i manje pada od ronalda.
samo sto igra za barsu?!
pa ga stave kod korner zastavice i vise gleda nego sto igra...

nemoj da ste zavisni i zadojeni mrznjom kad neko tako dobar bude povredjen,
mnogo jadno!

Djenka Djavo

pre 9 godina

Sudija je bio ocajan, dozvolio je klanje na terenu, oba tima su zasluzila bar po jos 5 kartona. Posle prvog crvenog sve bi se smirilo, ovako decko u zavrsio u bolnici i karijera mu je dovedena u pitanje. Sa druge strane Brazilci su lemali Jamezdina Kurtovica kao da je volcina. Sramota je u sta se fudbal pretvorio, ovo prvenstvo je sve samo ne lepo za gledati. Mucenja i klanja, kradje i osrednja igra.

napred partizan

pre 9 godina

fernandinjo i zuniga najprljavliji igrači sinoć. ono je prevazišlo tvrdu utakmicu i postalo prljava utakmica puna preostrih startova. a ludak tek pred kraj počinje da deli kartone. rodrigez je sinoć bio fauliran sigurno 10-15 puta i niko nije sankcionisan

Krle

pre 9 godina

Sudija je kriv,od starta je pustio ostriju igru i sa takvom igrom je krenuo prvo Brazil i sam Nejmar je jednom skocio coveku na leđa u njihovom sesnestercu sudija nije svirao nista a skocijo je na coveka bez lopte u prazno i nazalost ovako se zavrsilo.Šteta.

realno

pre 9 godina

Zuniga ispao gori od Suareza a nece ni da razmotre da ga kazne.....divljacki start direktno kolenom u ledja sa namerom da povredi. Nejmar mi je bio antipatican, ima lepe poteze ali mnogo mekano igra i skakuce kao leptiric ali mi je normalno zao zbog ovoga propustice najbitniji deo prvenstva, a sto je jos gore mogu da mu ostanu poseldice koje ce da mu uticu na kraijeru....ali s obzirom da je onako lakse konstitucjje tj. nije misicav verujem da mu ta povreda nece praviti problema ubuduce.

real madrid

pre 9 godina

ovo je jako tuzno,a covek koji ga je povredio nije dobio cak ni zuti karton,nadam se da ce se NEYMAR brzo oporaviti,ovo niko ne zasluzuje a pogotovo on :(

mare

pre 9 godina

Bruka i sramota kakvi komentari. Baš bih voleo da vidim nekog od ovih što se raduju ovom pokušaju ubistva da 90 minuta beži od ovih kostolomaca i da još pri tom mora da primi loptu svakih 10 sekundi. Plakali bi kao devojčice.

srecno

pre 9 godina

Jadan Neymar :( Dok sam gledala onaj snimak, prestalo srce da mi kuca na trenutak! Kriv je sudija sto je dozvolio da se onako izivljavaju! Nadam se da ce se brzo oporaviti

DaVitelj

pre 9 godina

bas bih voleo vas da vidim da igrate protiv nejmara, mislim da bi vi vise padali al ne od simuliranja nego zbog slanja po burek :))))
(djura, 05. jul 2014 02:31)---Jesi li gledao Brazil-Srbija? Nejmar zna da pretrci igraca ali mu je dribling ocajan. Kada je driblao Tadica u mjestu, nesto kao trzao 30 sekundi lijevo-desno a ovaj ga samo blijedo gledao i na kraju mu uzeo loptu. Decko trci u sirinu! Jedan od najvecih prevara danasnjice (uz Balotelija, Mandzukica i Dijega Kostu)!

Miloš

pre 9 godina

Niti volim Nejmara, niti Brazil (Skolarijev) niti Barselonu ali ovakvi startovi unistavaju fudbal i treba ih kaznjavati visemescnom suspenzijom. Ej, kolenom ga udaras u kicmu, pa to je zaista sto se kaze "za zatvor". Smatram da treba uvesti pravilo da igraci naknadno mogu biti kaznjeni za namerne udarce, simuliranje, otprilike kao sto je u NBAu moguce pa bi se tada gledao mnogo cistiji fudbal u kom bi mogli da uzivamo i mi a i suspendovani glumci i kasapini.

stojdza

pre 9 godina

ljudi moji ovo se vise ne zove fudbal, vec zverbal, da li neko ima pojma koliko je ozbiljna povreda fraktura prsljena, bolesno grub start, e zbog ovoga FIFA treba da daje onakve kazne kao Suarez sto je zaradio....

Katee

pre 9 godina

Nemci kao i uvek imaju srece! Prvo protiv portugala kad su provocirali crveni karton i penal. Protiv gane su jedva pobedili, sa usa jedva o utakmici protiv alzira da ne pricamo.... juce jedan gol od hummels-a koj igra u odbrani dok foliranti müller i klose padaju i traze penal ( videla od robbena). Nemacka nema pojma! Sada Brazil igra bez 2 dobra igraca i nemci opet imaju srece. Nadam se da ce ih Brazil razbiti pa da se svi malo opasulje! Kakva Nemacka bre?!

crazy processor

pre 9 godina

Sudija pojma nema o fudbalu, nijednom se nije razvila igra sto je najvise i spaslo Brazil. Covek je dozvolio divljacki fudbal umesto da je na startu sasekao sa po par zutih, a zatim bi gledali odlicnu utakmicu gde bi videli sve talente Nejmara i Rodrigeza. Steta je sto igraci poput Nejmara i Rodrigeza ne mogu da pokazu svoje znanje sa loptom zbog divljaka od fudbalera koji su svesni da nece dobiti zuti karton iako svesno startuju na igraca, ne na loptu. Ukinuti ukidanje zutih kartona u svim takmicenjima, odmah davati zuti karton u slucaju koriscenja ruku pa mozda i budemo gledali lepotu fudbala.

Nes

pre 9 godina

ne razumijem te negativne komentare protiv Brazila...pa ljudi igraju srcem, sa strascu, borbom do posljednjega metka, sve ono sto prosjecni ljubitelj fudbala voli...(e sad zamislite nase igracine i zvijezde kako igraju). a protiv sebe imaju jednu mocnu masinu, sve do detalja isplanirano, svaka akcija se zna. nakon nezasluzene pobjede protiv FRA, kaze i trener "sve po planu". igraju kao sto su im dresovi, bijeli i beskrvni ko masine....ali milsim da ce tek sa brazilom vidjeti sta znaci zelja, borba i strast. Jasno da Brazil nema vise one majstore fudbala kao prije ali ipak im sve svaka utakmica za srcku...i zato zelim da vidim Brazil u finalu!!!!

LalaNS

pre 9 godina

Ne razumem minuse, na komentar da je kolumbijac namerno kolenom isao da povredi Neimara!? Toliko ste zavidni, pa vam je krivo? Ne razumem? Treba Kolumbijca suspendovati do kraja zivota, jer ce sutra nekog drugog da pokida, a onda ce ovim minusima biti krivo. Idioti jedni bolesni, bolesna nam drzava-narod-vlada i ne znam zasto se ja uopste cudim!

La

pre 9 godina

Svi komentarisu sudjenje na stetu Kolumbije, a niko da pomene divljacki faul nad Nejmarom. Ako ono nije za crveni karton, onda je ovo hokej.

Mislav

pre 9 godina

osim sto je glumac radio je i on prljave startove za crveni. Kako je samo Modrica docekao laktom u lice a prije toga ga je dobro pogledao gdje je da se dobro namjesti. Inace sinoc jako prljava utakmuca, rat. Sudija se pogubio, morao je pocet dijelit kartone odmah. Bilo je tu mjesta i za par crvenih. Fred i Hulk su sramota za Brazilski napad.. tuga. Dva prekida i dva gola koja su dali bekovi. To je danasnji Brazil

aleksa

pre 9 godina

Nisam strucnjak ali kao prvo pise da je u pitanju fraktura prsljena sto znaci da nije slomljen vec nesto malo manje strasno. A kada bi se prsljen slomio mislim da bi postao paralisan, tj. da ne bi mogao da pokrece noge sto je strasno. Ne volim ga sto folira, inace je super igrac, ali voleo ga ne voleo ga nadam se da je sve u redu

milance

pre 9 godina

Cekajte i sad je ovo vama ok a na primer Suarez za ugriz koji pritom nije napravio veliku stetu Kjeliniju dobija 4 meseca suspenzije, a Zuniga najverovatnije nece ni mec
Suarezu je to bilo trece ujedanje , razumes?? On ima psihicke probleme ...zasto poredis ta dva???

vosa

pre 9 godina

@neutralni flesh @Xxl
ajte ljudi molim vas, komentarisao sam prije nego se znalo da je slomljen prsljen Neymaru, tako da nemam nikakav problem ;-). Ako vama odgovara kao istinskim ljuditeljima ove igre, ako to jeste, stil ove brazilske kukavice i simulanta ali i velikog madjonicara s loptom, da se valja po travi posle svakog starta kao da ga je Bata pokosio mitraljezom u partizanskim filmovima, onda se zapitajte dobro kuda takav fudbal vodi. Steta sto nije potpisao za neki klub u EPL pa kad bi mu istinski ostrvski stoper startovao, Neymar bi se automatski torpedirao u 17 red tribina.
Pozdrav.

milance

pre 9 godina

Suareza kažnjavaju za ujedanje, što je uredu, a za divljački start na Neimaru sudija ne daje ni žuti karton. naš komentator suđenja ocenjuje sudiju maltene sa odličnom ocenoma
Suarez je bolestan covek , tri puta je ujedao nije jednom razumes????

milasinko

pre 9 godina

Strasno! Ove Sudije najgori ikad,To je bio cist crveni Karton, aln decka ubijau iz utakmice u takmice, uopste nema zastite za igrave kakav je neymar ; Sad ce nemci da osvoju Prvenstvo ufff ne göeda mi se vise

Stivi G

pre 9 godina

Samo citam i ne mogu da verujem. Komentariste da je Neimar nezasticen i da mu se nista ne svira. Nezasticen je mali James Rodrigez. Juce ga Fernandinjo tukao po citavom terenu, a zuti nije dobio, a za najmanju remplu je isti Fernandinjo dobijao faulove. Takvi igraci na terminu na drugom fudbalu dobiju lakat u zube. Pre mondijala sam toliko gotivio Brazil, a sad sam ih toliko zamrzeo da zelim da ih Nemci u polufinalu rastoce.Sportski pozdrav prijatelji fudbala.

cheda

pre 9 godina

Daleko od toga da treba da se opravdava ovakav start nad bilo kojim igracem, ali ljudi on celo prvenstvo ovo trazi, decko je najprljaviji igrac u ekipi Brazila. Setite se samo kako se valjao posle svakog kontakta, a onda se setite njegovih laktova koje je delio sakom i kapom, pa se onda setite kako je lupio samar Basti i za to nije dobio ni zuti. Mozda je sve ovo jedna opomena za njega

Marko

pre 9 godina

Nejmar je "žrtva" krljaroške taktike Skolarija.Brazil je nametnuo tuču na svakom delu terena.Igrao se prljav fudbal,bez kreativnih poteza, sa startovima na ivici grubosti...razočaravajuće.
(novica, 05. jul 2014 06:43)

Novica sve objasnio

pan

pre 9 godina

Želim mu da se što pre oporavi
i da u nastavku karijere više igra fudbal, a manje simulira.
Mada, velike zvezde nekad sebe štite simuliranjem,
jer su stalno pod faulom.
Inače,
nikad zanimljivija eliminaciona faza na SP, nikad gori Brazil, nikad lošija prva zvezda Brazila i nikad lošije suđenje.

Alexander

pre 9 godina

NIJE MI JASNO KAKO NEKO SA OVIH PROSTORA MOZE DA NAVIJA ZA BRAZIL?!MISLIM,NE VIDIM APSOLUTNO NIKAKVU VEZU NA RELACIJI MI-BRAZIL!! DEUTCHLAND UBER ALLES!!!!

neutralni felsh

pre 9 godina

Nejmar zna da pretrci igraca ali mu je dribling ocajan. Kada je driblao Tadica u mjestu, nesto kao trzao 30 sekundi lijevo-desno a ovaj ga samo blijedo gledao i na kraju mu uzeo loptu. Decko trci u sirinu! Jedan od najvecih prevara danasnjice (uz Balotelija, Mandzukica i Dijega Kostu)!
(DaVitelj, 05. jul 2014 11:42)

kuku sinko pa ti pojma s fudbalom nemas.

neutralni felsh

pre 9 godina

sam je to trazio od kad znam
za njega valja se po travi i place itd itd. realno ja da sam na terenu taj fudbal nebi igrao vise.
(bigboss, 05. jul 2014 10:44)

hahaha pa ti ne bi mogao da mu primirises carape ni posle utakmice ;)

m

pre 9 godina

delija@le
ma da on je rekao.igracu Kolumbije da se zaleti i krvnicki ga udari i usput slomi prsljen samo da bi imali izgovor za eventualni poraz. Ovo si ti rekao tom precenicom. Nadam se da kapiras da se to kosi sa zdravim razumom. Ne razumem. kako.mozes da.lupis takvu glupost!

laza

pre 9 godina

ništa strašno, dečko će se oporaviti, igraće vilian i opet će zgaziti nemce
a onda sledi najvece finale ikada, brazil-argentina

santa justa

pre 9 godina

I sa njim bi tesko sta uradili ali sa Oskarom i Paulinjom u timu to je nemoguca misija. Nemaju oni odavno igrace kao sto su bili Sokrates, Rai, Rivaldo, Ronaldinjo i sl.

mirko kojotovski

pre 9 godina

Kolumbija do sinoc odigrala fantastican fudbal i jos uz to bez grube igre.Onda dodje Skolari koji je izgleda stvorio taktiku po svaku cenu ubiti Hamesa i Overvidu ili vec kako.Posle prvog brzog gola sve se promenilo i umesto da gledamo odlican fudbal hledali smo front prsa u prsa.Meni je i to bio praznik posle onog smora Ger Fra.Sudija je morao u par navrata pokazati kartu ali opet dozvolio je musku igru.Bilo je sansi sa obe strane.Posle pokazanog zutog za Hamesa tek tad su Kolumbijci poludeli.Pocelo je jos zesce da se na terenu krvi.Razumljivo igra se za polufinale mundijala.Onda dodje onaj start kolenom u kicmu.Moze biti teska povreda a opet mislim da ce on zaigrati u utorak.Ne igra se svaki dan polufinale i finale mundijala.Finale Brazil Argentina

Nislija

pre 9 godina

Barem jednu dobru stvar su uradili ovi kolumbijci sinoc. Bar da ga je cusnuo malo jace pa da ne mora vise nikad da ga gledam na fudbalskim terenima.

milasinko

pre 9 godina

Strasno! Ove Sudije najgori ikad,To je bio cist crveni Karton, aln decka ubijau iz utakmice u takmice, uopste nema zastite za igrave kakav je neymar ; Sad ce nemci da osvoju Prvenstvo ufff ne göeda mi se vise

Jovan

pre 9 godina

@(Floro Flores, 5. jul 2014 00:40)

Da ne poveruje covek koliko ima bolesnih primeraka u ovako maloj drzavi. "Igrace taj jazavac"? Pa ti ako posle onog usporenog snimka nisi mogao da zakljucis da je Kolumbijac KOLENOM u PUNOJ BRZINI naleteo direktno NAMERNO na njegovu KICMU i da mu je 99% puko prsljen (daj boze da je samo jedan i da nema osetecenja nerava) onda si verovatno imao velikih problema u razvoju.
U fudbalu treba uvesti jos jednu kaznu pored crvenog kartona. -Pravac pritvor i sudjenje po kratkom postupku.

da da da

pre 9 godina

e bas mi je drago...najveci padavicar danasnjice koji je uspeo i Mazica da prevari....koliko se samo prevrtao na travi u karijeri...stvarno je steta sto ga nije teze povredio.....e nek je uzeo Barsi one silne milione...covek ne valja ni na PES-u...ziveo Zuniga

blinkibil

pre 9 godina

igrace 100%, jeste se povredio ali sam siguran da nije ozbiljno i da je ova izjava takticke prirode.Ja bih voleo da obe reprezentacije budu kompletne i da se vidi ko je bolji, Brazil bez Silve i Nejmara ne moze dobiti Nemce i ako Nemci ne igraju onako dobro kao na predhodnim sampionatima

Cika Kosta

pre 9 godina

da folira,folira ,sta da se ocekuje kad igra za Barsu
sudije vise ne mogu da procene kad foliraju,a kad su stvarno povredjeni,i oni su zbunjeni.
zao mi je nejmara,jel je stvarno dobar igrac,nije napucan steroidima i ostalih stvarima,decko igra fudbal,kao sto se nekad igrao... ;)
ali vi mladji to ne kapirate,vi se lozite na onog balotelija beskicmenjaka.

Vicariously

pre 9 godina

Ako je Suarez kažnjen sa 4 meseca za ujedanje, Zuniga treba da dobije jedno 3 godine za ovaj nameran(nemoj neko da kaže da je išao na loptu) start!

Mito

pre 9 godina

Suareza kažnjavaju za ujedanje, što je uredu, a za divljački start na Neimaru sudija ne daje ni žuti karton. naš komentator suđenja ocenjuje sudiju maltene sa odličnom ocenoma

elmer

pre 9 godina

Koliko treba da si bolestan da se radujes kada se decko koji nosi Brazil i prva je zvezda prvenstva sa 22 godine povredi .
Ljudi su toliko zadojeni losom energijom da je to strasno.

To je sport, uzivajte u njemu i neka pobedi bolji.

Napred Brazil protiv dosadne i isprogramirane Nemacke.

Bez Silve i Nejmara ce puno srece trebati i mislim da se Fil sada kaje sto nije pozvao Ronaldinja.

expert

pre 9 godina

Nemačka ništa posebno, Brazil je prolazi i bez Neimara. Ali Argentinu neće moći u finalu. Osim ako Belgija ne napravi još jedno čudo.

pera

pre 9 godina

Kakvi smo to ljudi, ne moze da postoji jedna vest a da ne budemo cinicni, zajedljivi, losi, u svojim komentarima. Mi nimad nemamo razloznu polemiku o bilo cemh pa makar to bila i necija povreda.

micko

pre 9 godina

zao mi je sto je kraj mundijala za njega jer zelim da gledam najjace ekipe... nazalost, mislim da su sami brazilci najvise krivi zbog te povrede... razlog tome je da je sudija od starta utakmice dozvoljavao da se mlate i dizu tenziju... kad god mali james rodriguez uzme loptu ide neki krvnicki start maicona, fernandinha ili koga vec... decka su lemali a niko za start ne dobije zuti... onda su se i sami kolumbijci upustili u istu igru i eto ishoda - slomljen prsljen.

milanče

pre 9 godina

Jeste jedan od najboljih, bez greške... Ali sa svojih 50 kila, kako ga pipnu, on leti. Kako li je sudijama... Od toga da puste malo grublju igru, nema ni govora....

pera

pre 9 godina

Zivo me interesuje kakva ce sada biti reakcija FIFA. Ako su Suareza kaznili potpuno zasluzeno za ujedanje, onda bi kolumbijski kasapin koji je coveku slomio kicmu na terenu trebalo da bude suspendovan dozivotno.

I citam ove nebulozne komentare i ne verujem. Ima ljudi koji se raduju ovakvoj povredi i traze opravdanja za onakav start. Ali dobro, svi cemo mi jednom pred Boga i objasniti svoje postupke.

Nadam se da povreda nije toliko teska koliko moze da bude, i da ce se Neimar vratiti fudbalu bez posledica.

novica

pre 9 godina

Nejmar je "žrtva" krljaroške taktike Skolarija.Brazil je nametnuo tuču na svakom delu terena.Igrao se prljav fudbal,bez kreativnih poteza, sa startovima na ivici grubosti...razočaravajuće.

DaVitelj

pre 9 godina

bas bih voleo vas da vidim da igrate protiv nejmara, mislim da bi vi vise padali al ne od simuliranja nego zbog slanja po burek :))))
(djura, 05. jul 2014 02:31)---Jesi li gledao Brazil-Srbija? Nejmar zna da pretrci igraca ali mu je dribling ocajan. Kada je driblao Tadica u mjestu, nesto kao trzao 30 sekundi lijevo-desno a ovaj ga samo blijedo gledao i na kraju mu uzeo loptu. Decko trci u sirinu! Jedan od najvecih prevara danasnjice (uz Balotelija, Mandzukica i Dijega Kostu)!

Nislija

pre 9 godina

Barem jednu dobru stvar su uradili ovi kolumbijci sinoc. Bar da ga je cusnuo malo jace pa da ne mora vise nikad da ga gledam na fudbalskim terenima.

milance

pre 9 godina

Cekajte i sad je ovo vama ok a na primer Suarez za ugriz koji pritom nije napravio veliku stetu Kjeliniju dobija 4 meseca suspenzije, a Zuniga najverovatnije nece ni mec
Suarezu je to bilo trece ujedanje , razumes?? On ima psihicke probleme ...zasto poredis ta dva???

odlučno možda

pre 9 godina

Brazilci su toliko tukli Hamesa da to nije za verovati,sudija se pravio blesav,usput poništio regularan gol Kolumbiji u finišu,a vi samo o Nejmaru??

palop

pre 9 godina

Ne volim Nejmara zbog tih silnih simulacija, ali mi nije nikako drago zbog ove povrede. Sad sam procitao da je u pitanju slomljen prsljen sto meni zvuci kao veoma teska povreda, nadam se da ce uspeti da se uspesno oporavi...

Alexander

pre 9 godina

NIJE MI JASNO KAKO NEKO SA OVIH PROSTORA MOZE DA NAVIJA ZA BRAZIL?!MISLIM,NE VIDIM APSOLUTNO NIKAKVU VEZU NA RELACIJI MI-BRAZIL!! DEUTCHLAND UBER ALLES!!!!

stefan

pre 9 godina

Cekajte i sad je ovo vama ok a na primer Suarez za ugriz koji pritom nije napravio veliku stetu Kjeliniju dobija 4 meseca suspenzije, a Zuniga najverovatnije nece ni mec ....

Fevernova

pre 9 godina

Nažalost, ovo je tipičan primer "dečaka koji je vikao 'Vuk'". Daleko od toga da se radujem zbog njegove povrede, naprotiv, samo kad se setim kako je bilo par nedelja pred šampionat, kad su jedan po jedan igrač otkazivali zbog povreda, ružno je sve to.
Sa druge strane, sudija je imao očajan kriterijum; Marcelo je imao bar 7 načinjenih faulova do 60. minuta i opet nije dobio žuti, čak ni u nastavku utakmice, dok je James, koji je trpeo batine baš od tog Marcela, Fernandinha i ekipe, za jedan start dobio opomenu, što je u najmanju ruku smešno i pokazuje da od Skolarijeve teorije zavere protiv Brazila nema ništa, već će biti da je suprotno.
Na stranu to što je Kolumbija samu sebe pobedila nekim taktičkim nebulozama, ali time nek se bave stručnjaci, da ne pametujem ovde. Poz.

Advokat

pre 9 godina

interesantno ste to primetili, (Jovan, 05. jul 2014 02:15), može li neko krivično odgovarati ako namerno na takmičenju povredi nekoga ?!

Katee

pre 9 godina

Nemci kao i uvek imaju srece! Prvo protiv portugala kad su provocirali crveni karton i penal. Protiv gane su jedva pobedili, sa usa jedva o utakmici protiv alzira da ne pricamo.... juce jedan gol od hummels-a koj igra u odbrani dok foliranti müller i klose padaju i traze penal ( videla od robbena). Nemacka nema pojma! Sada Brazil igra bez 2 dobra igraca i nemci opet imaju srece. Nadam se da ce ih Brazil razbiti pa da se svi malo opasulje! Kakva Nemacka bre?!

milance

pre 9 godina

Ako je Suarez kažnjen sa 4 meseca za ujedanje, Zuniga treba da dobije jedno 3 godine za ovaj nameran(nemoj neko da kaže da je išao na loptu) start!
Suarezu je to 3. put on ima velike psihicke probleme

najglasniji, oni koji nikad nisu igrali fudbal

pre 9 godina

koliko strucnjaka i experata ovde?!!
decko zna sa loptom vise od ronalda 5 puta!
dribling iz mesta,dribling iz trka(jedina ronaldova prednost)
prolazi kroz igrace...ima sut ,3 igraca sa uvek na njemu...a i manje pada od ronalda.
samo sto igra za barsu?!
pa ga stave kod korner zastavice i vise gleda nego sto igra...

nemoj da ste zavisni i zadojeni mrznjom kad neko tako dobar bude povredjen,
mnogo jadno!

vlada

pre 9 godina

Skolari je najsrecniji covek na svetu,jer sada imam izgovor za eliminaciju od Nemaca. Nemci bi njih nakantali i sa Nejmarom,ali opet ce biti ona prica,e da je Nejmar igrao...Fred je na nivou Scepovica,i samo Skolari zna zasto je dobio prednost u odnosu na Ronia,Kaku,Pata...Hulk je jak kao bik,ali ostao je usmaljena pretnja. Najvaznije je pored Nejmara,nece igrati ni Tijago Silva,sto je sansa za Klosea,koji dominira u vazduhu. Iskusni su Nemci,znace da iskoriste ovo

milance

pre 9 godina

Suareza kažnjavaju za ujedanje, što je uredu, a za divljački start na Neimaru sudija ne daje ni žuti karton. naš komentator suđenja ocenjuje sudiju maltene sa odličnom ocenoma
Suarez je bolestan covek , tri puta je ujedao nije jednom razumes????

Milos

pre 9 godina

Koliko losih ljudi ima u ovoj zemlji nije ni cudo sto nam je ovako kako je. Samo nemojte da se cudite sto nemate ni za hleb, sto nemate posao, sto lose zivite. Jer takvi kakvi ste nista ne zasluzujete. Nejmar ce se oporaviti, i opet ce biti veliki, a vi vecno misevi koji se raduju tudjoj nesreci, a sve zbog niskih navijackih strasti i ljubomore.

korasao

pre 9 godina

Tuzni svi mi koji uzivamo u igri. Toliko je dao sve od sebe da je pucanje moralo da se desi. Od pevanja himne do vratolomija sa loptom. 22 godine imati i izadrzati najveci pritisak na planeti i pri tom se igrati. Decko ce biti najbolji na svetu, pitanje je godine.
A vi svi koji ste bili sigurni da Kolumbija prolazi, bolje na bilijar ili pikado. Vidim sad vec najavljujete pobedu Nemacke. Nemate pojma koja je frka Nemcima.
Jos nesto, ima tu strucnjaka koji tvrde da bi Brazil ispao da se kup igra u drugoj zemlji. Ah, opet neznanje. Secate se Sirera? " Ako mislis da budes najbolji, moras kad-tad da dobijes Brazil, a to je najteze."

Stivi G

pre 9 godina

Samo citam i ne mogu da verujem. Komentariste da je Neimar nezasticen i da mu se nista ne svira. Nezasticen je mali James Rodrigez. Juce ga Fernandinjo tukao po citavom terenu, a zuti nije dobio, a za najmanju remplu je isti Fernandinjo dobijao faulove. Takvi igraci na terminu na drugom fudbalu dobiju lakat u zube. Pre mondijala sam toliko gotivio Brazil, a sad sam ih toliko zamrzeo da zelim da ih Nemci u polufinalu rastoce.Sportski pozdrav prijatelji fudbala.

cheda

pre 9 godina

Daleko od toga da treba da se opravdava ovakav start nad bilo kojim igracem, ali ljudi on celo prvenstvo ovo trazi, decko je najprljaviji igrac u ekipi Brazila. Setite se samo kako se valjao posle svakog kontakta, a onda se setite njegovih laktova koje je delio sakom i kapom, pa se onda setite kako je lupio samar Basti i za to nije dobio ni zuti. Mozda je sve ovo jedna opomena za njega

Bane

pre 9 godina

Skolari je krivac ! Brazil je igrao krajnje bezobrazno na ivici faula , maltene na ivici grubosti dok je sudija gledao na drugu stranu ... e kolumbijci to nisu vise mogli da trpe i ovo je posledica toga ! Nenam nista protiv brazila i nejmara ali da nisu domacini odavno bi ispali !

La

pre 9 godina

Svi komentarisu sudjenje na stetu Kolumbije, a niko da pomene divljacki faul nad Nejmarom. Ako ono nije za crveni karton, onda je ovo hokej.

LalaNS

pre 9 godina

Ne razumem minuse, na komentar da je kolumbijac namerno kolenom isao da povredi Neimara!? Toliko ste zavidni, pa vam je krivo? Ne razumem? Treba Kolumbijca suspendovati do kraja zivota, jer ce sutra nekog drugog da pokida, a onda ce ovim minusima biti krivo. Idioti jedni bolesni, bolesna nam drzava-narod-vlada i ne znam zasto se ja uopste cudim!

mirko kojotovski

pre 9 godina

Kolumbija do sinoc odigrala fantastican fudbal i jos uz to bez grube igre.Onda dodje Skolari koji je izgleda stvorio taktiku po svaku cenu ubiti Hamesa i Overvidu ili vec kako.Posle prvog brzog gola sve se promenilo i umesto da gledamo odlican fudbal hledali smo front prsa u prsa.Meni je i to bio praznik posle onog smora Ger Fra.Sudija je morao u par navrata pokazati kartu ali opet dozvolio je musku igru.Bilo je sansi sa obe strane.Posle pokazanog zutog za Hamesa tek tad su Kolumbijci poludeli.Pocelo je jos zesce da se na terenu krvi.Razumljivo igra se za polufinale mundijala.Onda dodje onaj start kolenom u kicmu.Moze biti teska povreda a opet mislim da ce on zaigrati u utorak.Ne igra se svaki dan polufinale i finale mundijala.Finale Brazil Argentina

vosa

pre 9 godina

@neutralni flesh @Xxl
ajte ljudi molim vas, komentarisao sam prije nego se znalo da je slomljen prsljen Neymaru, tako da nemam nikakav problem ;-). Ako vama odgovara kao istinskim ljuditeljima ove igre, ako to jeste, stil ove brazilske kukavice i simulanta ali i velikog madjonicara s loptom, da se valja po travi posle svakog starta kao da ga je Bata pokosio mitraljezom u partizanskim filmovima, onda se zapitajte dobro kuda takav fudbal vodi. Steta sto nije potpisao za neki klub u EPL pa kad bi mu istinski ostrvski stoper startovao, Neymar bi se automatski torpedirao u 17 red tribina.
Pozdrav.

wer

pre 9 godina

zao mi je klinca, sve vezano za kicmu je gadno i zahteva dug oporavak..

problem je u tome sto se toliko puta valjao i pravio grimase bez razloga, da mu sada niko nije verovao dok ga nisu izneli u onom koritu.

tip ga nije namerno povredio, vidjao sam 1000 puta (i sam doziveo) povrede u zaru borbe, to je rizik koji svi dele na terenu...

a namerno ujedanje protivnika, ne vredi ni komentarisati... brainless

neutralni felsh

pre 9 godina

Nejmar zna da pretrci igraca ali mu je dribling ocajan. Kada je driblao Tadica u mjestu, nesto kao trzao 30 sekundi lijevo-desno a ovaj ga samo blijedo gledao i na kraju mu uzeo loptu. Decko trci u sirinu! Jedan od najvecih prevara danasnjice (uz Balotelija, Mandzukica i Dijega Kostu)!
(DaVitelj, 05. jul 2014 11:42)

kuku sinko pa ti pojma s fudbalom nemas.

laza

pre 9 godina

ništa strašno, dečko će se oporaviti, igraće vilian i opet će zgaziti nemce
a onda sledi najvece finale ikada, brazil-argentina

Mislav

pre 9 godina

osim sto je glumac radio je i on prljave startove za crveni. Kako je samo Modrica docekao laktom u lice a prije toga ga je dobro pogledao gdje je da se dobro namjesti. Inace sinoc jako prljava utakmuca, rat. Sudija se pogubio, morao je pocet dijelit kartone odmah. Bilo je tu mjesta i za par crvenih. Fred i Hulk su sramota za Brazilski napad.. tuga. Dva prekida i dva gola koja su dali bekovi. To je danasnji Brazil

Libero Boskan

pre 9 godina

Sudija je juce bio najgori akter na terenu, i on je kriv (izmedju ostalog) i za ovu povredu. Navlacio je latentno za Brazil, a onda je tolerisao grube startove da kolumbijci jos vise ne bi poludeli. Primeri:
- slobodan udarac za Kolumbiju, na nekih 18 m od gola. On udara crtu za zivi zid u visini penala. Koliko se secam, razdaljina zivog zida treba biti 9,15 m a ne 7 m. I preko svega toga, jedan brazilac je jos blizi lopti, utrcava i blokira je pre suta.
- golman Brazila ne dobija crveni za faul kod penala
- brazilci ubise Rodrigeza, takodje niko zuti da dobije, cesto ni faul nije sudjen.

Ovo je FIFA namerno uradila, sudija spanac jeli. Pa da, samo on moze lepo da se utopi u latinoamericka krljanja, jos i da zacini u zavisnosti koju stranu treba da pogura. Mozda bi neki nemac ovo najbolje sudio, mada formalno nije moglo jer su i nemci u ovoj fazi takmicenja, jos su i oni protivnici u sledecem mecu. Onda mozda neki englez, a i Mazic ne bi bio los. Sevnulo bi jedno 5 zutih i par crvenih kartona bez problema.

Antiteza

pre 9 godina

Momak igra fantastično. Istina je da je teatralan, ali ako nekoga biju, biju njega. Previše je igrača tipa De Jong, koji su tu samo da lome one koji su pravi majstori i zbog kojih gledamo utakmice. Nejmar jeste majstor! Pooštriti kazne!

mare

pre 9 godina

Bruka i sramota kakvi komentari. Baš bih voleo da vidim nekog od ovih što se raduju ovom pokušaju ubistva da 90 minuta beži od ovih kostolomaca i da još pri tom mora da primi loptu svakih 10 sekundi. Plakali bi kao devojčice.

Nes

pre 9 godina

ne razumijem te negativne komentare protiv Brazila...pa ljudi igraju srcem, sa strascu, borbom do posljednjega metka, sve ono sto prosjecni ljubitelj fudbala voli...(e sad zamislite nase igracine i zvijezde kako igraju). a protiv sebe imaju jednu mocnu masinu, sve do detalja isplanirano, svaka akcija se zna. nakon nezasluzene pobjede protiv FRA, kaze i trener "sve po planu". igraju kao sto su im dresovi, bijeli i beskrvni ko masine....ali milsim da ce tek sa brazilom vidjeti sta znaci zelja, borba i strast. Jasno da Brazil nema vise one majstore fudbala kao prije ali ipak im sve svaka utakmica za srcku...i zato zelim da vidim Brazil u finalu!!!!

Marko

pre 9 godina

Nejmar je "žrtva" krljaroške taktike Skolarija.Brazil je nametnuo tuču na svakom delu terena.Igrao se prljav fudbal,bez kreativnih poteza, sa startovima na ivici grubosti...razočaravajuće.
(novica, 05. jul 2014 06:43)

Novica sve objasnio

koki

pre 9 godina

Sramotan start, Zuniga je išao kolenom u igrača! Kad sam video ponovljeni, zgrozio sam se... direktno u kičmu! ladno mu je slomio pršljen! Ne smem ni da pomislim šta je moglo da se desi! Kad sam video da na nosilima ipak pomera nogde, laknulo mi je! Ono što radi Suarez je ono, kretenizam a ovo što je Zuniga radio je frustriranost jer su za klasu slabiji (pa ne znaš više šta drugo) i treba da bude kažnjen za nameran pokušaj da povredi igrača! Ejjjjjj, zalećeš se i KOLENOM skačeš unapred prema igraču!! Ne može NIKO da me ubedi da je bilo slučajno!!

neutralni felsh

pre 9 godina

sam je to trazio od kad znam
za njega valja se po travi i place itd itd. realno ja da sam na terenu taj fudbal nebi igrao vise.
(bigboss, 05. jul 2014 10:44)

hahaha pa ti ne bi mogao da mu primirises carape ni posle utakmice ;)

milasinko

pre 9 godina

Strasno! Ove Sudije najgori ikad,To je bio cist crveni Karton, aln decka ubijau iz utakmice u takmice, uopste nema zastite za igrave kakav je neymar ; Sad ce nemci da osvoju Prvenstvo ufff ne göeda mi se vise

markic

pre 9 godina

Ovo je sve FIFI-no maslo. Ocigledno je bilo, da je sudiji receno, da ne deli zute kartone, da igraci (posebno braziliski) ne dobiju parne kartone i tako igraju polufinale u najboljem sastavu. Takodje je to odgovaralo fizicki gruboj igri Scolarija. Kad su Kolumbijci shvatili koliko je sati, su i oni poceli da biju. Bravo FIFA. Sad glavna zvezda Brazila propusta ostatak turnira, a zamalo da propusti i ostatak fudbalske karijere.

Miloš

pre 9 godina

Niti volim Nejmara, niti Brazil (Skolarijev) niti Barselonu ali ovakvi startovi unistavaju fudbal i treba ih kaznjavati visemescnom suspenzijom. Ej, kolenom ga udaras u kicmu, pa to je zaista sto se kaze "za zatvor". Smatram da treba uvesti pravilo da igraci naknadno mogu biti kaznjeni za namerne udarce, simuliranje, otprilike kao sto je u NBAu moguce pa bi se tada gledao mnogo cistiji fudbal u kom bi mogli da uzivamo i mi a i suspendovani glumci i kasapini.

srecno

pre 9 godina

Jadan Neymar :( Dok sam gledala onaj snimak, prestalo srce da mi kuca na trenutak! Kriv je sudija sto je dozvolio da se onako izivljavaju! Nadam se da ce se brzo oporaviti

realno

pre 9 godina

Zuniga ispao gori od Suareza a nece ni da razmotre da ga kazne.....divljacki start direktno kolenom u ledja sa namerom da povredi. Nejmar mi je bio antipatican, ima lepe poteze ali mnogo mekano igra i skakuce kao leptiric ali mi je normalno zao zbog ovoga propustice najbitniji deo prvenstva, a sto je jos gore mogu da mu ostanu poseldice koje ce da mu uticu na kraijeru....ali s obzirom da je onako lakse konstitucjje tj. nije misicav verujem da mu ta povreda nece praviti problema ubuduce.

aleksa

pre 9 godina

Nisam strucnjak ali kao prvo pise da je u pitanju fraktura prsljena sto znaci da nije slomljen vec nesto malo manje strasno. A kada bi se prsljen slomio mislim da bi postao paralisan, tj. da ne bi mogao da pokrece noge sto je strasno. Ne volim ga sto folira, inace je super igrac, ali voleo ga ne voleo ga nadam se da je sve u redu

crazy processor

pre 9 godina

Sudija pojma nema o fudbalu, nijednom se nije razvila igra sto je najvise i spaslo Brazil. Covek je dozvolio divljacki fudbal umesto da je na startu sasekao sa po par zutih, a zatim bi gledali odlicnu utakmicu gde bi videli sve talente Nejmara i Rodrigeza. Steta je sto igraci poput Nejmara i Rodrigeza ne mogu da pokazu svoje znanje sa loptom zbog divljaka od fudbalera koji su svesni da nece dobiti zuti karton iako svesno startuju na igraca, ne na loptu. Ukinuti ukidanje zutih kartona u svim takmicenjima, odmah davati zuti karton u slucaju koriscenja ruku pa mozda i budemo gledali lepotu fudbala.

napred partizan

pre 9 godina

fernandinjo i zuniga najprljavliji igrači sinoć. ono je prevazišlo tvrdu utakmicu i postalo prljava utakmica puna preostrih startova. a ludak tek pred kraj počinje da deli kartone. rodrigez je sinoć bio fauliran sigurno 10-15 puta i niko nije sankcionisan

Krle

pre 9 godina

Sudija je kriv,od starta je pustio ostriju igru i sa takvom igrom je krenuo prvo Brazil i sam Nejmar je jednom skocio coveku na leđa u njihovom sesnestercu sudija nije svirao nista a skocijo je na coveka bez lopte u prazno i nazalost ovako se zavrsilo.Šteta.

real madrid

pre 9 godina

ovo je jako tuzno,a covek koji ga je povredio nije dobio cak ni zuti karton,nadam se da ce se NEYMAR brzo oporaviti,ovo niko ne zasluzuje a pogotovo on :(

stojdza

pre 9 godina

ljudi moji ovo se vise ne zove fudbal, vec zverbal, da li neko ima pojma koliko je ozbiljna povreda fraktura prsljena, bolesno grub start, e zbog ovoga FIFA treba da daje onakve kazne kao Suarez sto je zaradio....

m

pre 9 godina

delija@le
ma da on je rekao.igracu Kolumbije da se zaleti i krvnicki ga udari i usput slomi prsljen samo da bi imali izgovor za eventualni poraz. Ovo si ti rekao tom precenicom. Nadam se da kapiras da se to kosi sa zdravim razumom. Ne razumem. kako.mozes da.lupis takvu glupost!

pan

pre 9 godina

Želim mu da se što pre oporavi
i da u nastavku karijere više igra fudbal, a manje simulira.
Mada, velike zvezde nekad sebe štite simuliranjem,
jer su stalno pod faulom.
Inače,
nikad zanimljivija eliminaciona faza na SP, nikad gori Brazil, nikad lošija prva zvezda Brazila i nikad lošije suđenje.

santa justa

pre 9 godina

I sa njim bi tesko sta uradili ali sa Oskarom i Paulinjom u timu to je nemoguca misija. Nemaju oni odavno igrace kao sto su bili Sokrates, Rai, Rivaldo, Ronaldinjo i sl.

Djenka Djavo

pre 9 godina

Sudija je bio ocajan, dozvolio je klanje na terenu, oba tima su zasluzila bar po jos 5 kartona. Posle prvog crvenog sve bi se smirilo, ovako decko u zavrsio u bolnici i karijera mu je dovedena u pitanje. Sa druge strane Brazilci su lemali Jamezdina Kurtovica kao da je volcina. Sramota je u sta se fudbal pretvorio, ovo prvenstvo je sve samo ne lepo za gledati. Mucenja i klanja, kradje i osrednja igra.