Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 24.03.2015.

12:30

'Soko' pobednik 'Trofeja Beograda'

Prethodne subote su na cetiri borilištimaa Sportskog društva Radnički održani međunarodni turniri u rvanju 'Trofej Beograda' i 'Serbia Open'.

Izvor:

Autor:

Default images

Na njemu su snage odmerili najbolji kadeti Evrope, dok je u okviru 'Serbia Opena', u kome su se takmičile njihove mlađe kolege, održan turnir za juniore i pionire.

Učešće na turniru uzelo je čak 20 domacih i 10 inostranih klubova iz sedam zemalja, a predsednik Rvačkog Saveza Beograda Goran Kasum je na konferenciji za novinare okarakterisao 'Trofej Beograda' kao svojevrsni festival rvanja.

U ekipnoj konkurenciji za pionire slavili su gosti iz Bugarske, dok je najbolji domaći takmičar bio Aleksa Ilić iz prestonickog kluba Radnički, koji je, na čelu sa predsednikom Mladenom Kecmanom, bio tehničk iorganizator takmičenja.

Najbolji junior je Damjan Đorđevic iz Partizana koji je, u klasi do 74 kilograma, sa pet pobeda došao do najvišeg postolja, a među takmičarima do 66 kilograma slavio je njegov sugrađanin iz Radničkog, Miljan Đukanovic.

U jednako jakoj konkurenciji kadeta trijumfovala je ekipa Soko iz Sombora, dok je titula najboljeg pripala Vrabelu Akosu iz Kanjiže.

Tradicionalni turniri Trofej Beograda i Serbia Open su i ovoga puta opravdali očekivanja takmičara i organizatora i potvrdili da se ovdašnjih rvača sa pravom očekuju visoki dometi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve